Fools

20130130-180612.jpg

Blir som barn när vi har tränat.. =) omklädningsrummet är en fristad hahaha! Vi är världens töntar verkligen. Har så bra vänner. Tvingat in Emma i träningshetsen efter sommaren, hon har blivit så jäkla grym!! Vi har fått tillökning i våran tvåa, vi är oftast en trio nu. Jag, Emma och Alexandra. Alexandra är fortfarande lite lost men ändå jätteduktig! Snart går hon väl om mig i alla vikter.. Haha. Jag och Emma tävlar alltid. Ibland klarar jag inte en sak, sen klarar Emma det. Då gör jag det igen och klarar det. Viljekraften ska inte underskattas. Fatta hur mycket som sitter i huvudet. Brukar lura Emma och Alex om hur mycket vikter det är/hur länge de har stått i plankan t ex och då klarar man mycket mer än man tror! Men summan av kardemumman är att det är så kul att få med ens kompisar i samma spår. Peppa er omgivning! Tar ett tag men sen är man fan fast!

5 reaktioner på “Fools”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Fatal error: Uncaught WC_API_Client_HTTP_Exception: Invalid JSON returned for https://bringsportswear.com/wc-api/v2/products?filter%5Blimit%5D=4&consumer_key=ck_f3481492280845c6e3565846a908665923e857ca&consumer_secret=cs_0079b264f8198cd3c4f0396aec092908f216cab5. in /mnt/persist/www/docroot_alexandrabring/wp-content/plugins/woocommerce-external-product-embed-master/classes/API-Client-Library/woocommerce-api/class-wc-api-client-http-request.php:182 Stack trace: #0 /mnt/persist/www/docroot_alexandrabring/wp-content/plugins/woocommerce-external-product-embed-master/classes/API-Client-Library/woocommerce-api/class-wc-api-client.php(286): WC_API_Client_HTTP_Request->dispatch() #1 /mnt/persist/www/docroot_alexandrabring/wp-content/plugins/woocommerce-external-product-embed-master/classes/API-Client-Library/woocommerce-api/resources/abstract-wc-api-client-resource.php(122): WC_API_Client->make_api_call('GET', 'products', Array) #2 /mnt/persist/www/docroot_alexandrabring/wp-content/plugins/woocommerce-external-product-embed-master in /mnt/persist/www/docroot_alexandrabring/wp-content/plugins/woocommerce-external-product-embed-master/classes/API-Client-Library/woocommerce-api/class-wc-api-client-http-request.php on line 182