Nami!

20130130-202944.jpg 20130130-202923.jpg

Såhär ser det ut. Sötpotatis och lax. Älskar det!! Idag åt jag ris med kyckling, haha. Spännande 😉 Men har alltid det som matlåda, någon av rätterna. Tycker det är sjukt gott! Händer ju (ganska ofta) att man kanske äter lite sushi och annat emellanåt men sköter mig ändå bra 🙂 Nu har jag slutat efter 11 h dryga. Ska bli så skönt med en dusch.

3 reaktioner på “Nami!”

 • Linnea skriver:

  Hej Alexandra! Måste säga att bland alla bloggar samt de om träning så fastna jag för din, grym är du! Stor inspiration! Har samma ”problem” som dig, svårt att gå upp i vikt osv. Men älskar att träna (och äta 😉 ) så det är ju bara att köra!!
  Men, de jag skulle fråga då haha, kul att tjöta med, är hur många reps per set kör du på knäböj? Beror kanske även på vad för vikt man har när man kör men ändå kul och höra!
  Kram på dig och fortsätt med det du gör!

  • Alexandra Bring skriver:

   Åh kul att höra!! 🙂 Ja som du skrev beror det helt på vad jag kör. Men 3-4 set är det vanliga med 8-10 reps =) Brukar värma upp med stången, sen lasta på 40 kg, köra 3 set och sen köra ett sista set med 30 kg. Det har bara blivit så haha =) KRAM!

 • Lax är så himla gott! Ett tips är att lägga laxen i folie och packa in den och sen in i ugnen, dör så gott det är 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Fatal error: Uncaught WC_API_Client_HTTP_Exception: Invalid JSON returned for https://bringsportswear.com/wc-api/v2/products?filter%5Blimit%5D=4&consumer_key=ck_f3481492280845c6e3565846a908665923e857ca&consumer_secret=cs_0079b264f8198cd3c4f0396aec092908f216cab5. in /mnt/persist/www/docroot_alexandrabring/wp-content/plugins/woocommerce-external-product-embed-master/classes/API-Client-Library/woocommerce-api/class-wc-api-client-http-request.php:182 Stack trace: #0 /mnt/persist/www/docroot_alexandrabring/wp-content/plugins/woocommerce-external-product-embed-master/classes/API-Client-Library/woocommerce-api/class-wc-api-client.php(286): WC_API_Client_HTTP_Request->dispatch() #1 /mnt/persist/www/docroot_alexandrabring/wp-content/plugins/woocommerce-external-product-embed-master/classes/API-Client-Library/woocommerce-api/resources/abstract-wc-api-client-resource.php(122): WC_API_Client->make_api_call('GET', 'products', Array) #2 /mnt/persist/www/docroot_alexandrabring/wp-content/plugins/woocommerce-external-product-embed-master in /mnt/persist/www/docroot_alexandrabring/wp-content/plugins/woocommerce-external-product-embed-master/classes/API-Client-Library/woocommerce-api/class-wc-api-client-http-request.php on line 182