Bröst + triceps

20130227-194411.jpg

Igår tränade vi ett lättare pass med bröst och triceps. Fick lite tryck haha. Kul hur det går upp och ner. Efter varje pass med armar tänker jag att jag ska chilla med armarna, sen går det ner sig och då vill jag direkt träna mer. Börjar bli lite starkare..kul kul 🙂 Vilat hela dagen idag och kommer vila imorgon med, mår såååå dåligt =( Ska dela med mig av en bra sak jag börjat köra. Jag hatar plankan men vill bli uthållig i den med.

Kör:
2 min planka – vila 2 min
1.45 planka – vila 1.45
1.30 planka – vila 1.30

Osv, tills man är nere i 15 sekunder. Jag kan hålla ut mycket bättre om jag psykiskt vet att det hela tiden blir enklare. Jag är kass på plankan så ni kanske kan börja på ännu längre tid =) Nu ska jag lägga mig i soffan och dö igen.

9 reaktioner på “Bröst + triceps”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR