UFC Stockholm 2013

20130228-142724.jpg

Kanske liiiiiite otippat men jag har följt UFC i många år nu. Fotboll och hockey är sällan speciellt spännande för mig eftersom att det är en ganska opersonlig sport om man inte håller på något lag. Kollar man UFC får man på nära håll se blod, svett, slit och deras kamp. Det känns mer personligt? Jag älskar också när det händer grejer, och det är väldigt explosivt.

Men anledningen varför jag skriver är för att UFC intar Globen nu den 6/4. Hur coolt är inte det? Sex svenska fighters har vi också! Jag skulle vilja be er om en liten tjänst. Eftersom att majoriteten av er är tjejer och det inte finns så många tjejer som stöttar denna sport. Gå in och gilla denna sida som är ett projekt för att få en så grym klack som möjligt för våra svenska fighters! Ni kan läsa mer på sidan.

7 reaktioner på “UFC Stockholm 2013”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR