Yummie

Mmm, kolla vad jag fick hem. Bars är alltid bra att ha i väskan =) Nya smaker från Reztart.. Väntar dock på att det ska komma någon i kokossmak? Kanske redan finns? Haha köper aldrig bars. Brukar äta egna mellanmål. En ny favorit är riskakor med banan och jordnötssmör på. Har dumpat Skippy för ett lite nyttigare jordnötssmör. Hälsohetsen är ett faktum på min arbetsplats och jag kan kanske ha påverkat det lite 😉 Våra skåp består just nu av kosttillskott och bra mat. Chefen har även köpt en stekpanna och en kastrull så att vi kan laga bra mat! Så kul 🙂 Blir verkligen glad när jag kan påverka min omgivning. Idag har jag haft en otursdag men det är okej, fatta hur bra jag kommer att tycka morgondagen är. Kan ju t ex inte spräcka en skärm mer än en gång… Orkar inte! Garvade bara. Nu ska jag duscha bort denna dagen. Pusssssss

3 reaktioner på “Yummie”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR