Busy

Vet inte om åldersnojjan kickade in igår eller vad som hände. Men just nu bygger jag egen hemsida och fixar! Känner mig som en riktig nörd, fast det är inte så svårt som jag trodde. Ska fixa klart sidan sen flyttar jag över min blogg när jag förstår hur man gör allt =) Tänkte att det är dags att våga ta såna steg som jag skrev om tidigare. Ska försöka göra allt själv nu, framöver. Bygga nåt eget. Det kommer typ se ut som det gör så ni kommer inte märka så mycket. Igår hade jag en riktigt mysig dag.. Men nu är det jobb tills måndag som gäller!!! Ibland älskar jag verkligen att jobba. Skulle aldrig kunna vara hemma jämt. Jag är en människa som är i stort behov av rutiner. Har jag inga rutiner mår jag dåligt. Att träna är en rutin som jag mår dåligt av att inte göra. Jag är dålig på at ta det lugnt. Alla mina timmar ägnas oftast åt något. Men jag gillar att ha det så. Har ganska mycket grejer på G och mina vänner är så sjukt drivna också. Man blir som man umgås… 🙂 Emma är äntligen hemma nu, längtar tills jag får krama henne. Nu blir det mer träningsbilder här också igen. Haha! Vill också säga tack. Tack för alla fina ord och mail. Många prickar rakt in i hjärtat! Ibland behöver jag också lite pepp 🙂 Stor kram till er!

20130327-202006.jpg
Jag och Annie åt sushi på bästa Jappi.. =)

2 reaktioner på “Busy”

  • Alexandra skriver:

    Hej Alexandra 🙂 hoppas allt är bra med dig? Kommer ställa en personlig fråga, så jag hoppas det är okej… Undrar ifall du har gjort brösten? Verkligen inget illa menat, du är perfekt från topp till tå och är min absoluta inspiration! Hade velat se ut som dig varje dag tills jag blir ett skrynkligt russin, hade haft världens leende på läpparna då!!!

    Massa kramar och sorry om du tar illa upp av min fråga men är bara nyfiken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR