En tanke

20130329-120400.jpg

Måste få trycka lite mer för det här. Tålamod är nyckeln till framgång. Jag börjar nu se lite resultat på min kropp som inte bara är för att jag står i rätt ljus eller hittat ett bra filter. Jag börjar också känna mig stark. Inte jämfört med mina träningsidoler men jämfört med MIG. Jag har kanske inte tränat hårdare än alla andra, inte varje dag men jag har fan kämpat jävligt hårt. Jag brukar vara dålig på att berömma mig själv, men jämfört med MIG har jag varit väldigt duktig och gjort stora framsteg. Främst sista månaderna. Men det krävs ändå att ändra på saker för att få förändring. Jag är inte den som alltid sköter mig exemplariskt, men jämfört med MiG sköter jag mig väldigt bra nu!!! Det jag vill säga är att resultat är ett resultat. Tänk på ordet. Ett resultat av något du gjort. Inte något du gjort en gång, utan något du gör. Något som är en del av ditt liv. Ett resultat av hårt slit och en förbättring från DITT utgångsläge. Använd inte det som en ursäkt, utan som en morot. Tävla mot dig! Jag kan äntligen börja acceptera uppmuntrande ord och kommentarer om min utveckling eftersom att jag faktiskt känner mig förtjänt av det.

7 reaktioner på “En tanke”

 • moa salo skriver:

  så rätt!! tack för att du gör så jag får en egoboost, vill också kunna känna att jag har blivit starkare men jag jämför mig med alla andra hela tiden. DOCK ska de bli ändring på detta nu! jag ska börja ge mig själv beröm mer, TACK!! 🙂

 • Linn skriver:

  Så jäkla bra Alexandra! 🙂

 • helene skriver:

  Klocka ord! Det bästa är att tävla mot sig själv. Blir mycket enklare att uppmärksamma sin utveckling då, än om man endast jämför sig med proffs som tränat i hur många år som helst.

 • jenny skriver:

  Håller så med dig 🙂 Våga klappa dig själv på axeln och säga att du är duktig, precis som du hade gjort med din bästa vän 🙂 Jag är också bäst på att pusha andra och berömma deras utveckling, medan jag aldrig hinner sina mina egna delmål eller ta andras komplimanger riktade mot mig på allvar. Dumt av oss 😉

 • Way cool! Some extremely valid points! I appreciate you writing this
  write-up plus the rest of the website is also very good.

 • Sandra skriver:

  Jag lånar bilden om det är okej? Det var klockrent 😀

 • Tomi Rentfro skriver:

  I don’t even understand how I finished up here, however I assumed this put up was great. I don’t realize who you are however definitely you are
  going to a famous blogger when you are not already.
  Cheers!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR