Tre kompisar


B.B créme – Garnier, Overnight mask – Origins, Sensai Triple Touch Compact – Kanebo.

Här är tre av mina favoritprodukter för huden. När jag sminkar mig till vardags vill jag inte känna mig översminkad. Använder Garniers B.B. Créme som brukar få kritik för den är typ som en tonad dagkräm och inte så täckande. För mig är det något positivt!

Nattkrämen från Origins använder jag extra mycket nu när det är så konstiga väderförhållanden, min hud blir snurrig och den här krämen gör att jag slipper tänka på det.

Dosan från Sensai innehåller ett puder, en primer och en krämig concealer. Jag använder bara pudret och jag använder det när jag ska vara extra fin. Typ aldrig 😉 Men det är ett sjukt bra puder som min kompis Nina tipsade mig om för något år sedan, hängt med sedan dess.

1 reaktion på “Tre kompisar”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR