Självdisciplin!!

Tänkte strunta i träningen idag. Men tog mig i kragen jag lyckats skaffa på sistone och åkte till gymmet. Tänkte träna ensam men så var mina vänner 5 min bort. Så det blev ett besök på sats i Kista. Alltid drygt med nya gym och jag är folkskygg, men det blev ändå ett ok pass 🙂 körde rygg! Sjukt irriterande när människor beslagtar fem grejer samtidigt på gymmet när det är mycket folk.. Jaja! Är så bortskämd med att träna på källargym =P

20130429-223000.jpg
Försökte gå ner i spagat. Hahaaaa Agda =) sjukt vad man tappat med åren alltså! Så sugen på att börja med gymnastik igen.. Kanske finns något för oss gamla vandrande pinnar. Ska kolla upp det där.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Fatal error: Uncaught WC_API_Client_HTTP_Exception: Invalid JSON returned for https://bringsportswear.com/wc-api/v2/products?filter%5Blimit%5D=4&consumer_key=ck_f3481492280845c6e3565846a908665923e857ca&consumer_secret=cs_0079b264f8198cd3c4f0396aec092908f216cab5. in /mnt/persist/www/docroot_alexandrabring/wp-content/plugins/woocommerce-external-product-embed-master/classes/API-Client-Library/woocommerce-api/class-wc-api-client-http-request.php:182 Stack trace: #0 /mnt/persist/www/docroot_alexandrabring/wp-content/plugins/woocommerce-external-product-embed-master/classes/API-Client-Library/woocommerce-api/class-wc-api-client.php(286): WC_API_Client_HTTP_Request->dispatch() #1 /mnt/persist/www/docroot_alexandrabring/wp-content/plugins/woocommerce-external-product-embed-master/classes/API-Client-Library/woocommerce-api/resources/abstract-wc-api-client-resource.php(122): WC_API_Client->make_api_call('GET', 'products', Array) #2 /mnt/persist/www/docroot_alexandrabring/wp-content/plugins/woocommerce-external-product-embed-master in /mnt/persist/www/docroot_alexandrabring/wp-content/plugins/woocommerce-external-product-embed-master/classes/API-Client-Library/woocommerce-api/class-wc-api-client-http-request.php on line 182