God morgon!

Vaknade långt innan larmet. Drömde konstigt som vanligt =/ Ako drömmer alltid att han är typ en superhjälte eller nåt coolt. Orättvist 😉 Jag tror att allt ändras när mitt undermedvetna känner lugnet, vilket borde bli snart. Allt ska bara falla på plats! 😀

20130430-095038.jpg
Gjorde i ordning min fina shaker igår.. Ska skriva ett inlägg om kosttillskott igen snart då många frågar.

3 reaktioner på “God morgon!”

  • Ida skriver:

    beundrar verkligen dig och älskar din blogg och instagram!! lite nyfiken på hur många reps du brukar köra? jag brukar köra tolv på det mesta men har börjat klura lite på det där 🙂 önskar också att jag kunde drömma att jag var en superhjälte 😉 kram

  • Sabbi skriver:

    Hej. Ett sådant inlägg skulle uppskattas spec för en tjockis som mig som tränar för att gå ner mycket i vikt. Kan den burken på bilden vara ngt kanske :).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR