DAGENS GYMMIS

20130528-222959.jpg

Ego efter dagens träningspass.. Lunchtränade och hann med bröst, triceps och lite mage =) Sjukt grymt pass, jag som brukar hata att träna på dagen. Kanske för att jag redan hade tryckt i mig tre måltider hehe. Upptäckte lite ådror på magen för någon dag sedan och blev lite stressad så tryckt sjukt mycket mat sista dagarna.

Min syster är som sagt på besök och det är jättemysigt men mitt stressiga liv alltså. Igår när vi såg på bio hade jag sååå ont i huvudet. Om ni gått på bio med huvudvärk förstår ni… Efter det så fick jag typ migränanfall och trodde att jag skulle dö (i vanlig ordning). Ville gå upp och spy men var för trött i kroppen.. Konstig natt. Sen imorse mådde jag som en helt ny människa? Känt att jag haft nåt i kroppen sista veckan så jag antar att det behövde få komma ut! Men nu är jag frisk och glad 😀 Nu är jag på väg hemåt efter en lång dag. Imorgon ska jag och Victoria på Beyonce! Kul 🙂

17 reaktioner på “DAGENS GYMMIS”

 • Hoppas att ni får det awsome imorgon 😀
  Undrar om du kan visa övningar där man tränar brösten fast utan maskin?
  Jag tränar nämligen hemma men har hantlar och en sån där boll. Skulle uppskattas 🙂

 • Stephie skriver:

  Blir så motivert til å trene av dine bilder! Så fin! Kunne du kanskje lagt opp noen mage- og rumpeøvninger? 🙂

 • julia skriver:

  vart har du köpt toppen?:)

 • Pia Sabine skriver:

  Hej!
  Jeg ved ikke om jeg skal skrive på dansk eller om det måske er bedre at skrive på engelsk. Nu prøver jeg dansk :O)
  Fantastisk blog *tommelfinger op*!

  Jeg har endleig fundet Celcius på en hjemmeside, som sender til danmark også. Tak for tippet og afsted til træning med mig.

  <3 og dejlig dag

  Pia Sabine

  • Alexandra skriver:

   Jag förstår faktiskt danska, hängt med en del danskar =) Haha! Men tack, vad kul att du hittat det! Kram till dig

 • Originalet skriver:

  Sjukt snygg kropp!

 • Elin skriver:

  Du är så snygg!!

 • Isabelle skriver:

  Hej! Jag måste bara få ur mig detta, du har säkert hört det innan men det tåls att sägas igen: du är verkligen inspirerande. Dels med ditt sunda sätt att se på träning och livet i allmänhet, men även genom att du visar att hårt jobb pays off! Du är så motiverande. Muskler ÄR snyggt, ingen tvekan om saken! Keep it up!!

 • Nike skriver:

  Vad innebär det egentligen om ådrorna är tydliga såsom du beskriver? Tänkte på att du skrev att du blev stressad och tryckt i dig mat. Det är alltså inte bra att ådrorna syns?
  Du är gryn, tack för all inspiration!!! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR