Beyonce

20130530-125337.jpg

Hej på er! Tog massor av fina bilder från igår med kameran men har ingen dator just nu. Jag måste bara säga en sak: wow! Vilken kvinna! Hon står framför ett fullsatt Globen och framstår ändå som ödmjuk. Riktig eloge till henne! Vill också tacka min syster och Pepsi för de grymma biljetterna precis bredvid scenen. Blev lite starstruck och vet inte riktigt vad som hände men när hon stod någon centimeter från mig så tog jag på henne. Hahaha! Alex blev 14 år =) Rös i hela kroppen när hon kollade på en.. Vilken röst! Aa sjukt bra var det. Blev bara jättehungrig och trött i benen, men ändå värt det 🙂

20130530-125500.jpg

Så vacker och kvinnlig!

Idag har jag mycket att göra efter jobbet. Har lite ångest över att åka hem i helgen då jag egentligen verkligen inte har tid, men samtidigt så är det på tiden!

1 reaktion på “Beyonce”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR