NYTT FÖR HÅRET

Var och hämtade ut dessa förra veckan. Har använt två gånger, håret har blivit lite mjukare… Kanske för att mitt hår är en buske? =) Har rätt ljust hår i mig själv men det blir ändå en nyansskillnad på utväxten och håret i sig. Jag ska denna gång matcha mitt hår med min utväxt istället för vise versa, ska också lägga i lite slingor. Jag hatar verkligen när det är kontrast mellan, så nu blir det lite naturligare.. 🙂 Hoppas hoppas att det blir bra, annars får jag åka tillbaka veckan efter haha! Lite nervös faktiskt.

Har ni någon hårprodukt / hudprodukt eller någon annan mirakelprodukt, ni inte kan leva utan? Eller något som ni önskar fanns på marknaden? Håller på med ett litet projekt så tipsa gärna.. 🙂

13 reaktioner på “NYTT FÖR HÅRET”

 • Sofia skriver:

  På the body shop finns ett balsam som heter rainforest moisture, sjukt bra för håret och har ändrat kvaliteten helt. Hade tidigare hår som har förstört av all färgning och hade varken liv eller fyllighet. Men nu är det helt faktiskt!

 • Madeleine skriver:

  Det borde finnas ett No tangle schampoo! För dom som lätt får tjorvar och tovor, tror inte det finns….haha

 • Louise skriver:

  http://www.cocopanda.dk//89efbf60-a0bd-45fb-b652-c85726470d29/products/sexy-hair?gclid=CKfJlOyjwLcCFcO_3godXX4Aew

  Jeg bruger selv den der hedder silky sexy hair 🙂
  jeg har ikke købt det over nettet før. Men af min egen frisør og synes det er rigtig godt!

 • Moa skriver:

  Om du har lite risigt hår (eller oavsett vad) mååååste du prova schampo och balsam från FAITH IN NATURE!!!! behövs inget annat. världens bästa.
  jag har haft väldigt bra hårkvalitet men sen blonderade jag tillbaka håret från brunt och då blev det riktigt risigt och hårstråna blev tunnare, men jag har fortfarande väldigt tjockt hår och volym vilket ledde till att håret blev ett enda stort fågelbo. men det är verkligen det bästa jag testat. schampo från URTEKRAM är också bra.
  jag vet inte om det är silikon i just morrocoprodukterna på bilden, men jag hade någon hårolja som det var silikon i från dom – och det förstör hela håret. visst blir det lite glansigare men det verkar inte bra på håret långsiktigt och gör håret risigt och tungt. vill man göra något för håret ska man sluta använda produkter med plast i! det kan vara lite svårt att veta vad allt är i innehållsförteckningarna, men jag vet att de två ovannämnda märkena är helt silikonfria och bra ingredienser för övrigt. kolla efter ord som slutar på -cone då är det alltid plast!
  prova gärna 😀

 • Anna skriver:

  Använder själv och älskar oljan du beställt, grym 😀

 • rebecka skriver:

  uniq one är ågot jag inte kan leva utan! fuktar faktastiskt och håret slipper bli alldeles flygigt! tipstipstips till er som har mjukt hår å vill få lite mer stadga 🙂

 • ZEINA skriver:

  Älskar din blogg, Du är så sjukt inspirerande o söt 🙂 . Hade några frågor. !. Vad använder du för ansiktsrengöring och allt inom hudvård(Märket)? 2. Allt inom hårvård? 3. Din favorit parfym? 4. Din favoriträtt? Kram på fina dig!

 • Natalie skriver:

  I have very frizzy and curly hair. I love Argan oil but my hair never looks as beautiful as yours! Maybe it’s because I straighten it every day. Blonde-wise, my hair is the same. The ends go blonder in the sunshine even though I am a natural blonde. John Frieda blonde range saves me from dying it. I haven’t dyed it in years now and it’s as blonde as yours! If they have them in Sweden, give them a go! Trying to grow my hair but it’s a very slow process because it’s so fine and curly. One day!! Also used the pics from your Insta to work on my squat technique and already feeling the bum burn!

 • FITNESS NILLA skriver:

  Bra tips, det ska jag prova 🙂

 • emelie skriver:

  Moroccan oil ”light”.
  Den gör håret så himla fint och lent! En riktig bra produkt som jag varmt rekommenderar! 🙂

 • Yohanna skriver:

  L’anza healing keratin oil har varit en riktig räddare i nöden för mitt hår, dessutom räcker förpackningen väldigt länge eftersom man använder så lite varje gång. Tack för en inspirerande blogg!

 • youssi skriver:

  Hej jag undrar vart du köper celcius drycken?

 • Åsa skriver:

  Älskar DermOrganic! har provat liknande produkter som Marrocan, osv, men Dermorganics gör så mitt hår känns renare,mer volym. otrolig lyster= resultatet känns FANTASTISKT
  men uppfattar att det tog ca 1 vecka innan resultatet kom, kommer aldrig byta
  10/10

  och tack för en bra blogg

  /Åsa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR