RUTINER

Otroligt segt på bloggfronten i helgen.. Men har haft en så skön helg. Känner mig äntligen nedstressad och avslappnad igen 🙂 Igår hade jag världens mysdag med Johanna. Vi åt lunch på Strandbryggan, tog en promenad till Gröna Lund, åt glass och sockervadd. Mitt i allt så började repen inför Sommarkrysset. Vi lysssnade på Darin och Jason Derulo(?) och skrattade åt allt. Så impulsiv och härlig dag, sånt händer alltid i Stockholm, därför älskar jag min  nya hemstad 🙂

På kvällen blev det grill hos Victoria och Filip, sen natt med massor av snack.. Somnade som en stock igår och sov tills 10.30!!!! Vaknar alltid vid 08 annars, välbehövligt. Ett tecken på noll stress!


Håller på att göra frukost till mig och Ako.. Haha, kul med rutiner. Han ska alltid ha 15 ägg som ska kokas tills allt vatten är borta, dom smakar typ som en blandning mellan sten/gummi. Han äter bara äggvitan. Jag kokar mina i 5 minuter i en egen kastrull, älskar när ägg är mellankokta, lite lös gula. Vi har också olika hyllor i kylen när han är på diet, och eftersom hans äggpaket innehåller exakt 15 ägg har jag en egen kartong så jag inte förstör hans ägg-flow (plus att jag får ha rosa paket då ;)).. Haha! Vi har båda väldigt mycket rutiner, men han är värst, helst under dieten. Brukar mobba honom för det 😀

Har ni mycket rutiner?

 

7 reaktioner på “RUTINER”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR