Talk dirty to me

God morgon! Lyssnar på Lil Wayne på vägen (därav rubriken, hahah). Älskar Hiphop och RnB. Mycket mer än house. Haha lite Ersboda-skada. Ni från Umeå fattar 🙂 igår åkte vi hem till Akos brorsa och det blev så sent, somnade i tåget på väg hem. Och i soffan, och sen i sängen. Som ett barn 🙂

20130624-094131.jpg(Instagram-repost)

Ni vet hur mycket jag kämpar med min mage. Har alltid haft ”smalrutor”. Man är smal och ser ut som att man har muskler fast egentligen är man bara smal.. Har haft sjukt svårt att ändra det och börjar äntligen se skillnaden! Det har tagit 1,5 år typ. Men har fokuserat extra på magen sista månaderna.. Knepet är att träna magen precis som alla andra muskelgrupper! Allt annat tränar man ofta med tunga vikter medan mage brukar bli något man kör lätt och många, många repetitioner av utan att få mer än lite mjölksyra. Jag kör mycket tyngre och mycket toes to bar som jag nästan gråter av haha! Det är när det börjar göra ont som man ska börja räkna 😉

16 reaktioner på “Talk dirty to me”

 • Danni Magid skriver:

  Skulle du kunna berätta lite om dig och Ako? om hur ni träffades och hur länge ni har varit tillsammans….

 • Maria skriver:

  Hej! Jag undrar om du har några bra övningar för att få smalare midja och smalare lår?

 • Alex skriver:

  Tack för tipset!!!Jag hat exakt samma problem, och sen tar det sjukt mycket tid att göra situps för jag vet inte hur jag gör för att lägga på vikt, vad menar du med toes to bar?

  • Emelie skriver:

   Du hänger med armarna i en stång och så kör du upp benen i luften så tårna möter fingrarna/stången, med hjälp av magmusklerna och inte sats/fart då då 🙂 Till en början kan du köra med böjda ben och dra knäna mot bröstkorgen istället!

 • Amanda skriver:

  Kör du en dag för bara mage eller kör du lite mag då och då? Kan du inte göra ett inlägg om ditt träningsprogram!

  • Alexandra skriver:

   Jag har inget program. Jag brukar lägga in mage tillsammans med något annat 1-2 gånger/vecka! 🙂 Så ca ett halvt pass åt gången.

 • Frida skriver:

  Vad inspirerande blogg du har, alexandra!! Lika söt som alltid dessutom! Blir sjukt peppad när jag läser!! Kram Frida Engkvist

 • Pia Sabine skriver:

  MiAW! Du er så cool 😉 Flot arbejde.

  <3

  Pia Sabine

 • Daydreamer skriver:

  Just listened to the lil wayne song…LOVE it! I have been getting so sick of listening to the same old workout music, so this will be a great new addition to my playlist. If you have any other songs that are your fave to workout to, please post them 🙂

 • Ida skriver:

  Älskar din blogg Alexandra! Kan du inte visa magövningar du gör med vikter? Känner att jag fastnat lite och hade varit kul och testa med vikter, vet bara inte några övningar 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR