SUITS

20130626-115902.jpg

Ett tips! Den här serien är sjukt grym. Jag och A har sett alla avsnitt på bara någon vecka. Väntar på säsong 3 nu! Det handlar om en advokatfirma med massa olika fall, är lite för bra på att spoila 😉

”Serien utspelar sig i New York och handlar om Harvey Specter, en av New Yorks främsta advokater som nyligen blivit befordrad till senior partner på sitt företag, och tvingas av företagets policy att anställa en medarbetare. Efter en oavsiktlig intervju med Mike Ross – ett geni med fotografiskt minne – är Harvey imponerad av den yngre mannens intelligens och kvicka tänkande, hans kunskaper om lagen, och hans genuina önskan att vara en advokat, och anställer honom. Men på grund av det faktum att Mike saknar en juristexamen, och eftersom företaget föredrar Harvardalumner, blir de båda tvingade till att låtsas att Mike har en Harvardexamen.” Från Wikipedia 🙂

Jag har varit så besatt av Gossip Girl i flera år, men var tvungen att sluta då jag hörde att serien skulle läggas ned. Kommer dö om jag ser sista avsnittet!!! Men nu har jag fastnat för den här serien istället. Bra serie att se med killen också =)!

9 reaktioner på “SUITS”

 • Madelene skriver:

  Den är så himla bra!! Har också sett alla avsnitt 🙂

 • Karin skriver:

  Underbar serie! Inväntar också säsong 3:-)

 • Paula skriver:

  Nä se sista avsnittet, jag tyckte det var bra!

 • Jullan skriver:

  Åååå Suits är min nya favvo! Tror du skulle gilla Newsroom också. Och sista avsnittet av Gossip Girl är lite slaffsigt ihop tryckt men väldigt lyckligt och bra!

 • Ann Charlotte skriver:

  Anbefaller deg å se resten av Gossip Girl. Min favoritt serie – og selv om jeg ble skuffet over at det var siste sesong, så var jeg fornøyd med slutten 🙂

 • Tilda skriver:

  Åh, älskade Suits!! Men det ska väl inte komma någon tredje säsong, eller? Dog lite då jag hörde att det inte skulle göras en tredje säsong tidigare, men den kanske har tagits upp igen?

  Sista avsnittet i GG är jättefint och bra, perfekt avslut tycker jag själv!

  Har du sett OTH och OC då? Tror också det är något man kan se med killen, i alla fall jag, haha!
  Annars, TIPS! 😀

 • Tilda skriver:

  Kollade upp lite nu och det kommer ju en tredje säsong 4:e juli! SHIT! Gjorde min dag!! 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR