TACKSAMHET

…Stannar upp, tänker efter och ler.
Hur kan jag vara annat än lycklig? Jag är stressen själv, jag skulle nog helst vilja ha ett schema för hela mitt liv för att undvika den känslan. Men på slutet har det hänt något. Jag släppte kontrollen, sa upp mig, började på en helt ny ände. Jag vet inte vart det kommer att ta mig, men jag vet att jag behöver press för att kunna ge mig själv de resultat jag eftersträvar. Jag känner mig otroligt fri, men lite för tung för att flyga. Vill gärna veta lite mer men, det är bara tiden som kan visa. Känner mig otroligt inspirerad och mottaglig just nu, och vet att det är starten för något stort.

Håller på med ett grymt projekt just nu, längtar tills jag kan visa upp det. Lite av en dröm. Men jag vill ännu mer. Jag älskar att jobba med det jag brinner för. Snart..

Jag vill bara punkta upp några saker jag är extra tacksam för

 • Mina vänner – Underbara människor. Jag älskar er så mycket!
 • Ako – Vi är allt jag vill ha, och lite till.
 • Min familj – Saknar er varje dag
 • Träningen – Det är det bästa lyckopillret. Styrka i kroppen och i sinnet!

Hade aldrig trott att mitt liv skulle bli så oförskämt bra. Jag har haft det så dåligt utan att veta om det. Om jag visste att livet var såhär, hade jag förmodligen ändrat allting direkt. Idag är jag extra tacksam för allt!

11 reaktioner på “TACKSAMHET”

 • Originalet skriver:

  Älskar sånna här inlägg! Blir glad bara jag läser det!

 • Paula skriver:

  Glad jag blir när jag läser sånt här 😀 precis så det ska vara!

 • Kan inget annat än att le när jag läser detta 😀

 • Linn skriver:

  Alexandra det förtjänar du! fortsätt så 🙂

 • L w skriver:

  Så fint. Kan du inte skriva mer om hur du hittade till den känslan? Jag skulle mer än allt vilja känns så men just nu känns allt bara tvärtom. Kommer ingenstans i livet och har verkligen tappat den ”grundlyckan” som jag ändå alltid haft inom mig, och känns som att det bara blir mörkare och mörkare och jag blir mer och mer omotiverad till allting. Riktigt jobbigt! Hoppas att det vänder snart bara, skulle tacksamt ta emot några tips hur man går sin egen väg och hittar lycka igen 🙂 tack för bästa bloggen!

 • Pia Sabine skriver:

  Fantastisk, hvor er det dejligt at læse sådan et indlæg <3
  Livet er godt!
  Pia Sabine

 • Antonia skriver:

  men åh, vad roligt! jag har också vänt min livsstil och man blir så stolt och glad när man tittar tillbaka 😀 all lycka till dig, DU är ett glädjepiller tycker jag och inspiration!!

  kram

 • Emelie skriver:

  Vilket härligt och inspirerande inlägg! 🙂

 • Sofie skriver:

  Underbart att känna så! Och viktigt att stanna upp och faktiskt tänka på allt som är fantastiskt i livet.. det blir lätt att man bara fokuserar på det man vill förbättra tycker jag, vilket är lite dumt.

 • Rachel skriver:

  Wonderful, beautiful and wise words! You are incredibly inspiring to me! I love how positive you are, and how brave you have been and continue to be. Keep going! I am trying to turn my lifestyle around for myself here in London, it is hard, but I WILL do it too! I really enjoy reading your blog. Puss xo Rachel xo

 • Hannah skriver:

  Åh vad underbart det låter!! Man behöver lite paus och kaos för att hitta rätt ibland och för att våga 🙂
  Ha en fantastisk sommar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR