Helgen genom min iPhone

20130729-145850.jpg

Hej igen! Verkligen haft en hur fullproppad helg som helst. I torsdags åkte jag och Ako till Heron för att se bio. World war Z, inte riktigt beredd på att den skulle vara läskig. Kissade nästan på mig haha!! I fredags minns jag inte vad jag gjorde? Ja hjärnan just nu.
I lördags var det dags för Annies mammas bröllopsfest och därefter umgås med pappa och familjen. Igår åkte vi till Västerås där Ako fick hoppa fallskärm som han fick av mig i födelsedagspresent. Gissa vem som var mest nervös.. Kände mig som en liten mamma med kameran i högsta hugg =)
På vägen hem stannade vi i Kungsängen och åt Sveriges godaste kebab. Efter det åt vi igen på Brillo och sedan pannkakor till kvällsfika. Ätardagen är på söndagar om ni undrar. Ska skriva ett nytt kostschema till mig själv ikväll tänkte jag, och äta annat på söndagar. Lite lättare att hålla koll på allt med ett schema. Jag har gått upp några kg och det känns i kroppen. Njuter av det, men nu ska jag bara bibehålla det, plus nåt kilo till 🙂 Allt sätter sig på ben/rumpa och ansikte bara. Höftbenen som vägrar försvinna…gah! Nu jobbar jag för fullt. Men vi hörs lite senare..

4 reaktioner på “Helgen genom min iPhone”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR