HUR SKA JAG HANDLA?

Såhär såg min korg ut för några dagar sedan. Jag brukar försöka planera vad jag ska handla innan jag går till Hemköp, annars blir det lätt att man bara tar nåt snabbt. Jag har vissa grönsaker som jag brukar försöka se till att ha hemma, och sedan byter man ut vissa ingredienser. Kesella vanilj är något jag använder ibland som dessert, eftersom att det är en hel del tillsatt. Den här middagen blev panerad rödspätta, färskpotatisklyftor, svenska morötter och lite annan sallad.

Igår gjorde jag en snabb sallad till middag som sjukt nog blev både god och mättande. Jag gillar inte att äta sallad som en måltid, men den blev faktiskt bra.. Ska lägga ut ”receptet” senare om ni vill. Jag älskar mat och jag älskar god mat, jag skulle aldrig kunna äta något ”bara för att”. Jag tycker att mat är en av de största njutningskällorna i livet, bara för att man sköter sin kost så betyder det inte att man ska sluta njuta =) Gillar man inte något så finns det flera andra källor till samma innehåll.
Det enda jag kan tampas med är mitt jäkla sötsug, men då brukar jag se det som en tävling med mig själv när jag handlar.. Om jag köper godis eller kakor så förlorar jag. Jag brukar köpa frukt istället i 39/40 fall. Jordgubbar är mitt beroende under sommaren. Hellre lite fruktsocker med massa C-vitamin än godis med  vitt socker och massa E-ämnen. Jag vitaminbombar verkligen min kropp med fruktsallad istället 🙂 Sedan jag började kolla mer och mer på innehåll har jag så svårt för lösviktsgodis, det smakar inte lika gott längre. Denna medvetenhet igen, som jag pratar om 😉 Fast ibland blundar jag bara med flit och köper en påse ha ha.

5 reaktioner på “HUR SKA JAG HANDLA?”

 • sara skriver:

  Hej! kan du inte göra ett inlägg om vilka proteiner, aminosyror m.m. du rekomenderar om man tänkte börja med sin träning?

 • Lina skriver:

  Läste ett gammalt inlägg tror jag, där du skrev att du brukade dricka en proteinshake med mjölk på kvällen, vilken fettprocent brukar du välja då? 🙂

 • Torbjørg skriver:

  Hei!
  Kjempefin blogg, med mange fine bilder og inspo 🙂
  Har du lyst til å lage en handleliste, som innkjøp på en mandag – hva du kjøper til middag, frokost, snacks og lignende? 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR