NEW ORDER


1. DURAMAX HERE 2. PROTELUX HERE 3. CELSIUS 24-P 499:- HERE

Hej underbara människor!
Jag har tidigare skrivit om kosttillskott men det ramlar ju in lite nya besökare här. Innan någon kommenterar ”amen du skriver ju bara sådär för att din kille är sponsrad” så kan jag inleda med att säga såhär: Jag får mail från olika företag relativt ofta gällande sponsring, köpa inlägg osv. Jag skulle aldrig tipsa om någonting jag själv inte använder eller tycker är bra. Varför? Som jag sagt, min blogg är bara en hobby och jag ser inte på den som någon affärsverksamhet i den utsträckningen. Jag tjänar egna pengar och kan köpa det jag vill ha, istället för att blogga om något jag inte tycker är bra =) Så, tillbaka till detta. Aminosyror är det jag aldrig skulle kunna vara utan, jag använder mig av Duramax med smaken Tropical Fruit och det är min favorit, av alla jag testat. Jag dricker det under och efter träning tillsammans med en skopa Malto.

Caroline, frågade mig angående protein. Proteinshakes dricker jag när jag känner att jag behöver få i mig utöver maten. Det som är bra med Protelux är att det är ett blandprotein som gör att man även kan använda det som nattprotein. Jag brukar dricka innan jag ska sova (skaa….slarvat lite på slutet, fy på mig)! Favoritsmaken är Vanilla/Pear, den är jättegod att använda i olika recept.

Annars använder jag inte så mycket annat. Jag brukar ta PWO innan jag ska köra ibland. Då brukar jag ta Animus om jag är hemma eller Jacked XX av Mimmi (hehe). Jag tar bara en halv skopa, eftersom jag inte dricker kaffe eller dylikt så blir jag helt skakig annars.

Celsius är en produkt jag älskar, För mig är det som att dricka Fanta. Jag dricker annars bara vatten. Min favoritsmak är apelsin och det är alltid den jag dricker.

Hi guys! When it comes to supplements I always use Duramax as amino acids, with Trocial Fruit flavour. The protein I use is Protelux with Vanilla/Pear flavour. I also use that one in different recipes. I barely use any PWO but when I do, I use Animus or Jacked XX. I only need half a scoop, otherwise I will be a bit shaky. I always drink Celsius with Orange flavour. For me it tastes like Fanta.

14 reaktioner på “NEW ORDER”

 • Elin skriver:

  En snabb liten fråga bara, hur länge räcker en burk duramax för dig? 🙂 Jag har själv funderat på att köpa den och testa men skulle vilja veta ungefär en burk räcker!

  Annars, tack för grym inspiration. Du är så himla bra och jag hoppas att du vet om det!

 • Julia skriver:

  Jag bara undrar, eftersom du inte verkar tycka om tillsatser, innehåller inte proteinpulvret, och aminosyrorna tillsatser dom med? Känns konstigt om ett proteinpulver skulle hålla sig utan tex konserveringsmedel eller surhetsreglerande medel. Sen vet jag inte … är det verkligen hälsosamt med celsius varje dag även om det är tillsatta vitaminer osv så fungerar det i stort sett som en energidryck. Undrar bara om du har hittat tillsatsfria produkter eller om du gör ett undantag för dessa för att du tycker att de behövs, men då får du ju ändå i dig av dessa tillsatser varje dag ändå. Du kan ta det som kritik eller som vad du vill men jag undrar faktiskt, då typ alla i träningsvärlden vill hålla sig undan dessa tillsatser men ändå sitter dom där med sina proteinshakes… Finns det tillsatsfria proteinpulver för det är då inte mitt =/

  • Alexandra skriver:

   Nej jag vet. Det innehåller en del icke-naturliga ämnen. Tyvärr.. MEn jag väljer helt enkelt ändå att använda vissa produkter, fast undvika det så mycket som jag kan i min dagliga kost! 🙂 Det är klart att man får undra, hade nog också undrat samma sak! Lite motsägelsefullt kan man tycka, men så ser det ut.

 • johanna skriver:

  Är riktigt sugen på aminosyror, kan du inte berätta lite om varför och när man ska ta det? Sen är det ju lite roligt att du skriver att du blir skakis av PWO för att du inte dricker kaffe, men det är rätt mycket mer koffein i en Celcius än i en kopp kaffe 😉

 • Rebecca skriver:

  Hello Alexandra. You are my biggest motivation when I’m to lazy going to the gym. I’m living in Germany and have a problem.. I can’t find the Celsius Drink and I want it so much. Do you know how I can get this?
  Your Fan Rebecca 🙂

 • Ida skriver:

  Hej!
  Har du några tips/recept på hur man kan använda Protelux förutom att dricka den som den är?
  Har också vanilla/pear, men har tyvärr rätt svårt för proteinshakes överhuvudtaget.

  • Elin skriver:

   Jag hade också svårt för proteinshakes i början, i början blandade jag med vatten för att killen gjorde det. Provade att blanda med mjölk istället och mmmmhmmm så mycket bättre det blev! Tog ett tag innan jag hittade ”min” smak, så prova runt lite 🙂 många tillverkare har ju portionspåsar, så slipper man köpa en hel stor burk av något man kanske inte ens gillar! :). Finns mängder med olika ”proteinrecept”, pannkakor, muffins osv – googla lite på det så hittar du massor! 🙂

  • Alexandra skriver:

   Gör glass tillsammans med Kvarg i frysen en stund 🙂 Jag brukar blanda den med mjölk också, gillar inte riktigt heller protein bara sådär.

 • Sussie skriver:

  Hej Alexandra!
  Jag är vilse i tränings djungeln!
  Vad är aminosyror? Duramax som du pratar om varför tar man det? Sen har jag en annan fråga, har du något tips på vad man kan göra för att orka mer på gymmet? Jag är typ förstörd efter andra setet 🙁

 • Madeline Holmqvist Skantz skriver:

  Hej! Jag är en nybliven 20 årig tjej som precis hittade din blogg. Jag tycker jättemycket om träning, men har lätt att falla tillbaka till det bekväma då jag jobbar mycket och pluggar på juristprogrammet. Jag har normal/smal kroppsform, men fettet lägger sig gärna på magen och har ganska platt rumpa. Har du några tips för hur man håller sig till en långvarig bra kost? Om du inte alltid varit hälsosam – hur började du? Jag brukar vara ”duktig” i ca 1 månad, men faller som sagt tillbaka. Finns det någon möjlighet att köpa ett träningsschema med kostplan av dig? Hör gärna av dig isånnafall på mail. Tack för en grym blogg med mycket inspiration!
  Kram

  • Alexandra skriver:

   Det handlar bara om att vara realistisk och ärlig med sig själv. Därefter lägga upp ett kostschema som känns rimligt för att slippa jojo-beteende. Jag bestämde mig bara, sedan växte det fram successivt med kunskapen jag fått. Jag kommer att börja göra kostscheman och träningsprogram inom kort, då skriver jag ut det i bloggen. Håll ögonnen öppna! Kram till dig

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR