Ffffff….redag!

Oj oj oj vilken kaosvecka. Försöker bli produktiv av alla oklarheter runt om mig. Här snackar vi om att göra om stress till drivkraft. Satt och lipade i syrrans knä igår men sedan tog jag mig i kragen. Tror stenhårt på positivt tänkande och att det för med sig positivitet i livet. Jag tror också delvis på ödet, jag tror att vi får lite vägledning men att vi ändå måste skapa vårt eget öde med de verktyg vi får.

20130830-090330.jpg
Hade ingen bra passande bild, men har ni smakat den här yoghurten? För god! Jag ser på allt sånt här som godis. Kanske blir en senare. Det är ju trots allt fredag?! 🙂
Försöker ersätta den känslan i magen med pepp. Det enda som behövs är att hinna umgås med mina hjärtan, så är saken fixad, helt säker. <3
Vi hörs lite senare fina ni… Ville mest bara säga att jag lever! 🙂

1 reaktion på “Ffffff….redag!”

  • Fanny skriver:

    Hej Alexandra! Jag har inte speciellt smala ben naturligt men hade dött för att ha det. Tycker att det är så himla snyggt med ”gap”! Så min fråga till dig är.. Har du några bra tips på hur man ”tajtar till” inner lår? Snällasnälla, svara på detta för jag vill verkligen ha tips på vad jag kan göra.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR