d.brand dinner


Bild 1.  Shivas Instagram Bild 2. Min. Bild 3. Finest.se Bild 4. Min.

God morgon fina vänner! Jag hade en sån hektisk dag igår med fyra olika ”möten” efter lunch. Åt jättedåligt eftersom att jag inte hann 🙁 Var ledsen hela dagen för det. Ni som inte vet hur det är kanske inte förstår.. Men, vågen stod väldigt lågt imorse. Å n g e s t.  Börjar dagen med  proteinpannkakor från Fitness Lifestyle i alla fall.

I torsdags bjöd  Victoria med mig till D.brands middag och vi hade det trevligt. Jag känner mig alltid som kusinen från landet på events, helst när jag är trött som i torsdags. Men det var faktiskt trevligt! Första gången jag blivit glad över att någon känt igen mig och inte blivit obekväm, var vid middagsbordet med bordsplacering.. Vi hade ett jättetrevligt bord men första frågan var ”jaha, vem är du?” bordet runt. När det kom till mig så svarade jag bara  ”syrrans +1 he he he”. Men, då hade jag faktiskt en jättesöt tjej som sa ”men är det inte du som är Alexandra Bring?”. Då fick jag ”vara någon” för en stund också, haha. Nej, men vi hade det så roligt vid vårt bord. Kändes inte alls krystat som det lätt gör vid olika events. Bra jobbat D.brand!

13 reaktioner på “d.brand dinner”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR