KRÄFTSKIVA

Igår blev vi bjudna på Kräftskiva hemma hos Viktoria & Filip. Verkligen vad som behövdes för att lyfta humöret <3 Tack för en otrolig kväll mina fina vänner! Det har blivit lite av en rutin att jag fixar pannkakor varje gång vi gör något. Självutnämnd pannkaksmästarinna! Inatt var inget undantag :)!

Blödde näsblod igår, jag gör det när jag äter för mycket sött. Eftersom attt jag aldrig ”frossar” så blir min kropp chockad. Åt pannkakor med massor av Nutella och sylt. Inte det kroppen ville ha av mig kan man säga! Sjukt läskigt i alla fall. Någon som varit med om något liknande? Det började förra sommaren och har hänt när jag ätit pannkakor med för mycket  sött eller våfflor med massa topping. Haha!

4 reaktioner på “KRÄFTSKIVA”

 • JOSEFIN skriver:

  Vad gott det ser ut!

 • Lisa skriver:

  Åh vilken fin sallad! ^^ Vad är det i? 🙂

  Och usch! Min syster har haft problem med näsblod.. :/ men jag vet tyvärr inte mycket om det.. men hoppas det blir bättre!

 • My Fransson skriver:

  Mysigt! dock gillar jag inte kräftor men salladen såg otroligt god ut, vad är det i den? (:

 • Hannah skriver:

  Hej!
  har näsblod jätte ofta men det är alltid högra sidna som blöder. Det börjat bli verkligen irriterande eftersom det börjar ofta plötsligt, i synnerhet nu då jag varit förkyld och måsta snyta mig ständigt så har haft ännu oftare 🙁 planerar att gå bränna högra näsborren, har hört att de hjälper! men har faktiskt inte tänkt på om det kan bero på sockret, tack för tipset!:)
  Tack för att du inspirerar, kram och ta hand om dig!
  Hannah
  finsk läsare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR