YOGA NIGHT

Lite mys igår som sagt! Jag brukar aldrig gå på events och sådant som ni vet sedan tidigare, men jag gillar Lorna Jane och deras koncept så tackade ja till en mysig kväll. Det känns inte som något märke som syns i varje blogg heller, vilket jag också gillar! Har ni vägarna förbi Täby C så kika in vettja. Så himla mycket fint 🙂 Fick hålla hårt i plånboken, men köpte ändå en grej + en bok! Ska bli kul att läsa lite mer om teorin bakom märket.

Tycker verkligen att bilder och kvalité  är viktigt i de bloggar jag läser, lite roligt eftersom att mina suger. Jag kör på min gamla Canon G11 och kommer införskaffa en ny inom en snar framtid. Då kan jag lova att jag kommer bomba er med recept och matinspo!

Det hände en grej.. Jag har så OTROLIGT svårt att ta till mig saker när människor som följer mig här/eller på Instagram kommer fram. T ex om någon ska ta en bild med mig, som hänt några gånger. Jag blir väldigt obekväm, jag känner bara att, jaha, varför ska hon ta bild med mig då? Jag har ju inte åstadkommit något speciellt, jag är ju bara mig själv. Råkade explodera lite på Instagram.
Eftersom attt jag är ganska blyg så blir jag ofta obekväm i såna situationer, men jag försöker bli bättre på det. Missförstå mig inte nu, jag blir jätteglad men något inom mig får det att kännas oförtjänt. Men sedan så hände något som fick mina ögon att fuktas lite… Det  var det en ung kvinna som kom fram till mig, som berättade att hon varit nära på att dö innan sommaren och att hon genom bl a min blogg som hjälpmedel gått upp 10 kg och är på rätt väg mot att bli frisk från sin ätstörning. Att jag kan påverka någon åt det hållet genom att bara skriva här och vara mig själv, det är en otrolig bedrift för mig. För mig är det något jag kommer ha som drivkraft en lång period framöver när saker känns ytligt och krystat. Jag är så himla glad att du kom fram till mig, det var väldigt modigt och betydde så mycket för mig, jag hoppas att  du fortsätter att kämpa på. Jag är så glad att jag kan bidra med något mer än bara ett ytligt ideal!
Ville bara dela med mig av min störst händelse hittils inom ”bloggdelen” av mitt liv. Tänk vad mycket så lite kan göra från en person till en annan, glöm inte det!

5 reaktioner på “YOGA NIGHT”

 • Fia skriver:

  DU ÄR EN GRYM INSPIRATION OCH DÅ INTE BARA MED DIN KROPP UTAN ÄVEN SOM PERSON OCH PERSONLIGHET!!!!!!

 • Beatrice skriver:

  Lorna Jane är verkligen min favoritbutik när det kommer till träningskläder, så snygga och bekväma!!! 🙂

 • Anna skriver:

  Sitter här med tårar i ögonen Alexandra. Du anar nog inte hur mycket det betydde för mig att träffa dig! Och att höra att det spelade roll för dig att jag kom fram värmer i hjärtat. Jag tvekade in i det sista om jag skulle våga gå på yogakvällen men det var det bästa jag kunnat göra. Jag gick därifrån med en ännu större vilja att bli frisk!! Tack snälla för att du är du. En otroligt smart och klok tjej med ett stort hjärta. Du är långt ifrån yta och objekt -det kände jag verkligen då vi träffades. Du har något mer som lyser igenom. Just därför du betyder så mycket. TACK!! Kram <3

 • Anna skriver:

  Alexandra,
  Du är en grym förebild på det sättet att
  du är en bra och klok människa med
  ett sunt ideal.
  Att du tar hand om din kropp är
  ju otroligt inspirerande.
  Men jag förstår vad du menar med att
  ta emot komplimanger o.sv,speciellt
  när man är ganska blyg också.

  Kram på dig 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR