KARI TRAA

CLICK HERE TO GET TO THE WHOLE COLLECTION

MEN JAG DÖR vad snygga kläder! Hur kunde jag missat detta märke? Kliar i klickfingret he he…. Tummen upp för modeller med kurvor på träningskläder också! Det går framåt mina vänner.

19 reaktioner på “KARI TRAA”

 • Linda skriver:

  Kurvor?

 • Linnea skriver:

  Åh, båda var så fina!

 • caroline skriver:

  Hej Alexandra!
  Är ”smal”, men har festat en del och gått upp 2 kilo. Vill gärna gå ner detta. Hittade en app, och då ska jag äta 1050 kcal om dagen. Det går bra med att äta 3 mål, men då blir det ingen frukt och inga mellanmål. Hur ska jag få ihop en dag, helst utan att vara hungrig, och ändå få bort mina 2 kilo?

  Tack för en super blogg!!!!!!

 • Beatrice skriver:

  Men dör så snygga!!!

 • Ellen skriver:

  Hej Alexandra! Håller med om att det är sjukt snygga byxor! Men att du tycker att det där är KURVOR gör mig mörkrädd! Tycker inte att du ska uppmuntra dina läsare som till stor del består av unga tjejer att det där är ”kurvor”!!! Det där är ett par helt vanliga jäkla smala modellben som lyckas få något extra kilo på röven endast! Inte KURVOR!!!

  • Alexandra skriver:

   Hej! Fast jämfört med många andra modeller med träningskläder tycker jag verkligen att det är lättare att associera till denna som inte är helt rak! Jag själv har tränat och kämpat med ben 2-3 gånger varje vecka i 2 år för att få former på benen och är inte långt från detta.. Du borde också tänka efter lite, andra hållet runt 🙂 mitt var inte menat som något mått på vad som är ”kurvigt”, hyllade bara siten som valt denna modell!

  • Felice skriver:

   Hej Ellen! Jag jobbar själv på Nelly och känner tjejerna som står modell för sportbyxor och kan intyga att dessa former inte är någon slump. Det är två träningsälskande tvillingar vi pratar om, kolla gärna in deras blogg; http://finest.se/twinside. Tidigare fotades sportbyxor på ’vanlig modell’, men sedan dessa tjejer tog över tycker jag bilderna är mycket mer tilltalande 🙂

 • Kari Traa (uttalas Trå för de som inte vet) är ett norskt märke som är super! Helt klart värt att investera i 🙂 Här i Norge använder är det mycket ull i kläderna och hon har flera fina ullunderställ!

 • johanna skriver:

  oh I really wish they shipped to california!:/

 • sofia skriver:

  Måste säga att din blogg blivit väldigt tråkig på sista tiden, bara massa ”köp dessa och få rabatt om du uppger bring” osv. Ingen rolig läsning alls.. ytterst tråkigt att du tappat det. 🙁

  • Alexandra skriver:

   Jag förstår dig. Jag har inte velat blogga alls sista månaden pga massa annat, och försökt fylla ut den med saker som jag vet att vissa uppskattar. Men snart så är jag tillbaka! Kram

 • Isabelle skriver:

  Lite kuriosa: modellerna är tvillingarna som har träningsblogg på finest http://www.finest.se/twinside, inte riktiga modellerna men jobbar på nelly 🙂

 • Lovisa skriver:

  Det är faktiskt fitness-tjejerna på finest.se/twinside som jobbar på nelly och som modellar skor, tights och underkläder ibland 🙂

  Har ett par Kari Traa-capris som jag ÄLSKAR. Sjukt bra passform, speciellt eftersom de inte kostar så mycket.

 • felicia skriver:

  Aaaaaaa, eller hur kurvor jo men tjena va… vad fan e kurvor för dig egentligen… herregud

 • daniela skriver:

  så snygga träningsbyxor de till vänster!!

 • Julia skriver:

  När jag trycker på länken så hittar jag bara byxorna till höger, blev jättekär i byxorna till vänster (dock) och hittar inte dom… ? Slut?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR