Workout..fit

Hej! Hoppas att ni mår bra =) Imorse vaknade jag tidigt och sedan mötte jag upp min syster som snällt hjälpte mig att ta lite bilder! Visst har jag en snygg träningsdress? Så otroligt skön! Ni hittar den på Fitness lifestyle och deras webbshop här. Kände att jag ville visa upp den på annat sätt än spegelbilder he he 😉 Vickan som styr lite över det här inlägget då outfitinlägg inte riktigt är min grej som ni vet. Hope you like it!

Igår blev det ett benpass som hette duga! Skulle egentligen bara köra ett mage/vader-pass då jag var helt död efter Crossfit-passet i förrgår. Men det gick jättebra.. Körde frontböj, bulgariska utfall, liggande lårcurl och sumo squats. Hello backside! Ikväll är det dags för en ny WOD och jag lägger ut den sedan. Nu ska jag fortsätta fixa lite här! Vi hörs senare 🙂

Skor – Nike, Väst – H&M, Träningsset – Fitness Lifestyle (here), Shaker – (here)

 

26 reaktioner på “Workout..fit”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR