Acceptera och förändra

20130927-224952.jpg

Jag vill vara bäst. Det finns bara ett problem.. Det är jag inte. Jag måste tänka om. Jag vill bli bäst. Istället.

När jag säger bäst… Vad menar jag? Jag menar såklart det bästa jag kan bli just nu! Min bästa version av mig. Realistiska mål.

För att känna att man utvecklas är det viktigt att upprepa samma saker och enkelt kunna jämföra. Därför är mitt tips, lite olika fokusområden. T ex nu har jag försökt bli bättre på frontböj, armhävningar, baksida lår och pullups. Vilket jag också gjort framsteg i. Jag kommer aldrig känna mig ”klar” men jag känner att jag kommit framåt.

Nästa fokusområden för mig blir nog handstående, tyngdlyftning och marklyft. Också tre saker jag inte kan bra alls. Det innebär inte att jag struntar i allt det andra, men all extratid blir till det. Jag tycker om att ha lite variation och olika målsättningar för att hela tiden känna mig motiverad och taggad! 🙂

Istället för att gå hem tidigt en fredag och kolla på tv gick jag till A som jobbar på gymmet bredvid oss, och försökte stå på händer. Jag blev arg att det inte gick bra idag men precis som Ako sa.. Om jag inte tränar kommer jag aldrig bli bra. Simpelt men sant! Ingen förändring kommer av att inte göra något alls. Det gäller allt i livet. Jag går igenom mycket förändringar just nu, och försöker använda mitt kaos till driv, att ta tag i saker och göra det bästa av situationen helt enkelt!

Checklistan just nu
1. Bestämma sig för att välkomna förändringen
2. Sätta ett mål utifrån nya förutsättningar
3. Börja jobba mot målet
4. Aldrig ge upp

Nu ska jag fixa lite i kaoset och sluta babbla 😉 Kram!

1 reaktion på “Acceptera och förändra”

  • Carina skriver:

    Kloka tankar… Å, ena sidan måste man träna på det som man vi bli bra på… å, andra sidan blir man allsidigt stark & sund av variation 🙂
    Bra bild, också…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR