LÖRDAGSMYS

20130928-231639.jpg
Hej mina kära vänner! Mycket nattlig aktivitet här just nu, men det är faktiskt den enda tiden som finns över. Mitt uppe i flytt, fix och annat som tar all min tid! Träningen är dock obligatorisk.

Skulle idag till fit4life och öva lite på handstående. Satt i Akos knä i en fåtölj medan lite folk tränade och hade PT-kund i gymmet. Livet lekte tills jag kollade åt höger… Några cm från mitt ansikte hänger en fet spindel från taket!!! Flög säkert 30 meter rakt in i träningsytan skrikandes, började gråta men försökte se cool ut ändå. Det blev nog tyvärr ganska genomskinligt. Efter det stod jag i mitten och höll utkik tills vi gick hem… Men kl 18 blev det dags för en ”klassisk” WOD:

1 min Wallball 6 kg
1 min sumo deadlift highpull 20 kg
1 min boxjump
1 min pushpress 20 kg
1 min rodd (kcal)
1 min vila

X 3 Count all reps.
Kalorierna räknas alltså som repetitioner. Denna WOD kallas för ”fight gone bad”, men vi sänkte till 20 kg istället för ordinarie 25. Nästa pass blir det 25 kg, pushpress på 20 gick faktiskt helt okej jämfört med tidigare 🙂 Jag klarade 235 idag, ska göra den igen och försöka komma mycket bättre till.

Efter att illamåendet lagt sig så tränade vi lite på kippade chins. Det innebär att man gungar fram och tillbaka med en speciell teknik, kipping, kolla youtube om ni inte vet och är intresserade. Kan glatt meddela att jag råkade klara det? Har kämpat hårt med detta, men fått använda gummiband för att nå sista jävla biten. Men idag så fick jag till det! Satt nog mest i huvudet. Sjukt kul iaf! 🙂 Fast så svårt att gunga rätt. Men, ska öva mer på det imorgon, längtar redan! Nu ska jag sova. Puss och kram

16 reaktioner på “LÖRDAGSMYS”

 • emma skriver:

  HAHAHAHAHHAHA bara för du sa det med spindeln så började jag kolla upp i taket här nu

 • Maria skriver:

  Hej!

  Jag försökte maila dig men tro inte det kom fram till dig, fick bara något konstigt på engelska tillbaka… Är det den adressen under kontakt ficken?:)
  Du är en grym inspiration!

 • frida skriver:

  Du är lätt min nya favorit blogg! Du är så inspirerande 🙂

 • Diman Dilir skriver:

  åå helt perfekt!

 • emma skriver:

  Wow, syns att du har jobbat hårt för den kroppen! 🙂

 • Originalet skriver:

  Dör vad snygg du är. Älskar dina träningsuppdateringar och bilder, hade gärna sett tips och bilder på käk också. Puss

 • Avril skriver:

  Aren’t you gorgeouuuuus! That is a UFC-inspired workout 🙂 You are a tough girl.

 • Pauline skriver:

  Hej!

  Jag skulle bara vilja ha några tips. Jag tränade 5-6 dagar i veckan från Sep 2012-Maj 2013 och fick väldigt mycket framgång, förutom att jag kände att jag inte var jämnstark. Nu har jag smått börjat träna igen 2-3 dagar i veckan efter en tjockissommar, och jag har bara blivit ännu mer ojämn (betydligt svagare i vänster än i höger). Jag märker det som mest när jag tränar armar och axlar. Jag brukar göra biceps curl 8 reps 3 set och efter kanske 5 reps i varje set så sviker min vänstra handled och biceps sig och jag måste verkligen ta i som sjutton de sista, medan i höger känner jag att jag skulle kunna öka vikt. Vad ska jag göra för att bli mer jämnsidig?

  • Em skriver:

   Jag hade samma problem och löste det genom att ALLTID låta vänstern avgöra antalet reps. Jag börjar alltså alltid curla (eller vad man nu gör) med vänstern, och höjer först när jag känner att vänstern klarar det. Jag brukade även slänga in ett eller ett par extra set enbart för vänstern. Hjälpte mig i alla fall 🙂

  • Alexandra skriver:

   Jag brukar alltid börja med den svaga sidan. Sedan kör jag några extra repetitioner! Försök att köra övningar där du tränar en sida i taget.. Det är mitt tips i alla fall. Kanske bra att fråga en kunnig PT =)

 • Emelie skriver:

  Du är så himla fin!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR