VILL DU TESTA PÅ CROSSFIT?

Dagens f4l-WOD:
Bytte ut Knees to Elbow mot Toes 2 bar..

A. 3 varv ej på tid av:
2-4 Kullerbyttor..
1-3 Hjulningar (höger + vänster)
2-5 m Handstand Walk..

B. På tid:
60 Jumping Lunges
30 Push-ups
15 Toes 2 bar
50 Jumping Lunges
20 Push-ups
10 Toes 2 bar
40 Jumping Lunges
10 Push-ups
5 Toes 2 bar

Det gick inte så bra, jag har ju varit lite konstig i kroppen på slutet så fick hålla tillbaka som bara den.. Skakade som bara den efter passet? Inte kul! Det blir en lugn vecka om det inte känns bättre.. MEN nu till något roligare!

Vet att många är intresserade och nyfikna på Crossfit. Jag har ju kört på F4L Crossfit ett tag men börjat köra där mer och mer. Jag snackade med Erik som har f4l och kollade om jag kunde få bjuda in er att testa på Crossfit. Självklart, inga konstigheter där. Så den 25/10 kl 19.00 kommer det finnas plats för 15 tjejer att komma och testa på Crossfit här i Stockholm på Brahegatan Östermalm. Jag kommer såklart vara på plats och Erik eller Ako håller i passet =) Det är först till kvarn som gäller och ni kommer bli hemsökta av spöken om ni bokar en plats utan att dyka upp 😉 Maila till [email protected] för att boka in er. Kuuuul va!

15 reaktioner på “VILL DU TESTA PÅ CROSSFIT?”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR