AVOCADO SMOOTHIE + protein

20131029-161122.jpg

Har ni någonsin testat smoothie med avokado? Om inte – ni har missat något! Avokado är något jag försöker få i mig så mycket som möjligt av. Det innehåller bl a Omega-3 som jag skrev tidigare om. Avokado är riktig superfood och innehåller även massa antioxidanter, E-vitamin, kalium, folsyra, Vitamin A, B, C och magnesium. För oss som har svårt att få i oss tillräckligt är det ett otroligt bra sätt att fylla ut den vardagliga kosten.

/ Avocado is rich of antioxidants, omega-3, vitamin A, B, C and E. it also contains magnesium, potassium, folic acid and a lot of good fat. This smoothie is really good and sweet. /

Jag försökte återskapa en smoothie jag fick i Dubai med avokado. Den var mycket sliskigare 😉 Proteinpulvret är valfritt, jag skulle nog ändå tillsätta lite vanilj för att få den så god som möjligt. Jag använde BMR Vanilla/Pear som vanligt. Stevia gör den söt utan att behöva tillsätta massa socker.

20131029-161135.jpg
(3 dl = around 1 1/2 cup)

9 reaktioner på “AVOCADO SMOOTHIE + protein”

 • Aida skriver:

  Hej alexandra! Jag har en fråga, jag btjkar köra olika magövningar olika versioner av situps osv, men har på länge inte känt någon träningsvärk i magen. Lika dant när jag kört TRX-övningar, plankan mm. Vad kan det bero på? Är det att jag utför övningarna på fel sätt eller borde jag köra med vikter?
  Kram Aida 🙂

 • Jenny skriver:

  förlåt om jag är trög men är tsp en matsked eller tesked? :O

 • amanda skriver:

  tack för tipset! ska bli spännande att testa. känns bara annorlund att dricka avocado.. 😀

 • Amanda skriver:

  Åh, älskar avokados och brukar själv göra smoothies med just avokados! Så tack för receptet.
  Tycker du även ska smaka:
  1 avokado
  1 färskpressad grapefrukt
  ½ mango
  Blir kanske inte en protein smoothie men den blir hur god och fräsch som helst!

 • Sandra hellberg skriver:

  Pressad apelsin, banan, avocado och jordgubbar/hallon är en av de godaste smoothisarna jag vet 🙂 provade den o marocco första gången och sen va jag fast 🙂 Du borde prova den du med! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR