SUGAR IN THE MORNING

Vaknade imorse med världens sug efter något. Så nu har jag ätit min protein+kvarg och mumsar i mig dessa. Jordgubbar doppade i Nutella! Mitt begär stillades rätt snabbt, men A vägrar svika sin diet så jag får väl så lov att äta upp resten 😉 Har städat sedan jag vaknade så jag har säkert förbränt lite extra, haha. Min syster och bror kommer till oss imorgon! Eftersom jag är gladiator-änka (haha) i helgen passar det perfekt..Nästa sväng tänkte jag dock följa med upp till Sundsvall. Ett snabbt stopp i Umeå innan tror jag dock! Saknar mamma och pappa en massa, vet inte om jag kan hålla mig till jul =) Igår blev det ett tufft crossfit-pass. Berättar mer om det lite senare.. Nu ska jag äta och städa lite till.

11 reaktioner på “SUGAR IN THE MORNING”

 • diana skriver:

  Allstå… hur får man sån snygg kropp som du? Har testat deffdieter från just A och annan coach och har funkat men tänker fan inte äta 1300 kcal/dag nå mer då jag tappar styrka i styrketräningen och blir iskall och svag. Hur gör du? Keep on going strong girl, du är grym 😉

  • Alexandra skriver:

   Jag gör ingenting speciellt dessvärre.. Jag äter mycket som fan och tränar jättehårt varje dag.. =) Jag ligger på typ 2500 kalorier kanske men jag har också väldigt hög förbränning. Tack fina!

 • Amanda skriver:

  Gud så gott 😀

 • sandra skriver:

  ”Har städat sedan jag vaknade så jag har säkert förbränt lite extra, haha.” Sunt förhållande till mat? DU känner att du måste be om ursäkt för att du åt jordgubbar med nutella genom att du rör på dig exttra? att du har svårt o gå upp i vikt kanske beror på att du har nån typ av ätstörning?

  • Alexandra skriver:

   Hej Sandra! Om du läst min blogg borde du förstå att jag inte menade så. Jag menade att jag måste äta ännu mer än vanligt eftersom jag säkert förbränt lite när jag städat, dock menat som ett skämt. Jag behöver aldrig ursäkta mitt ätande så länge jag får i mig tillräckligt med bra mat.

 • Neta skriver:

  Gott med jordgubbar! 😀 Dock gillar jag inte nutella! 🙂

 • Ida skriver:

  Hej! Blir så taggad av att läsa din blogg. Har undrat ett tag varför alla äter kvarg hela tiden. Innehåller det extra mycket protein, eller vad är grejen? 🙂 Kram

 • daniela skriver:

  ååh så gott!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR