WORKOUTFIT

Whoop whoop! Eller mera poohW poohW, spegelbild hehe. Kolla vad jag fick budat igår från Gina Tricots huvudkontor.. Byxorna och sporttoppen kommer ut i butik om 2 v. Tröjan finns redan ute! På tal om det, ni som inte hann köpa några WORKOUT-byxor så hälsar tjejerna på kontoret att de kommer ut igen v 46.

Svart och Orange.. Går jag i Halloween-anda? Tjena pumpan 🙂 Nej men verkligen jättefina. Jag kör S på byxorna (yes, XS-tiden är typ över), M i toppen och XS i tröjan. Fina va?

13 reaktioner på “WORKOUTFIT”

 • Jennie nordeman skriver:

  Hej! 🙂 angående workout tightsen, kommer de inte komma ut på deras webbshop? 🙂

 • Sofia skriver:

  Vad har du för midjemått?

 • Dixi Wonderland skriver:

  Tack vare dig lyckades jag få hem ett par workout leggings innan de sålde slut 😀

 • sara skriver:

  hej!
  undrar 2 saker:
  1. varifrån får du alla dina träningspass? finns det någon sida med crossfit pass?
  2. jag förstår vad du menar men samtidigt kan jag ibland känna att muskler etc är en färskvara. tränar man inte ett par veckor försvinner massor och då känns alla timmar förgäves om du förstår vad jag menar. älskar att träna men ibland känns det dumt att lägga SÅ mkt tid på det. hur tänker du? kram

  • Alexandra skriver:

   1. Från Fit4life, Ako eller mig själv =)
   2. Jag investerar i min kropp och gör det som får mig att må bra och bli glad. Inga timmar är förgäves 🙂

 • Isabella skriver:

  Vad har du för storlek i workout tightsen?

 • Josefine skriver:

  Hej ! Jag har följt din blogg ett bra tag nu, tycker den är fruktansvärt inspirerande. Tycker din kropp har förändrats något enormt åt de positiva och hälsosamma 🙂 när du säger xs tiden och sånt är över .. Så undrar jag lite vad du väger nu ? 🙂 & och crossfit är något du rekommenderar ? 🙂
  Ser riktigt bra ut! 🙂 tack på förhand !

  • Alexandra skriver:

   Hej tjejen!

   Jag väger typ 52 kg nu, förhoppningsvis snart på 54 åtminstone. Men jag har fått ganska mycket muskler på ben/rumpa sista året och det går inte att pressa ner i allt 😉
   Crossfit är sjukt roligt men också jobbigt! Måste äta dubbelt så mycket med.

 • Jannika skriver:

  Skulle det komma leopard tränings tights? 🙂 tyckte jag såg det på någon instagram bild, måste även säga att jag älskar din blogg och blir alltid lika träningssugen när jag tittar in här! 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR