DIRTY MIRROR AND SELFIES

20131121-090327.jpg

Nike Sports Bra – HERE

God morgon!
Igår körde jag ett pass som bara bestod av ett fokus.. Tvinga fram lite rutor. Haha! Jag lyckades rätt bra innan men direkt fokus försvann så försvann även de lilla synliga som fanns där 😉 Filmat några magövningar. Lägger ut ett klipp senare idag!

20131121-090802.jpg

Måste nog öva lite på hur man spänner magen också. Började bara garva för det kändes så konstigt. Är det bara jag som skäms för att ta bilder på gymmet? Det roliga är att många ser ju sedan ändå bilden och då känns det inte alls jobbigt. Men att stå inne i omklädningsrummet i bar överkropp och fota mig själv.. Det kommer aldrig kännas naturligt. Står alltid och spanar ifall det kommer någon. Hatar när jag glömt stänga av ljudet. Busted….

9 reaktioner på “DIRTY MIRROR AND SELFIES”

 • Eliz & Danny skriver:

  Hej igen Alexandra (och Ako) 🙂

  Hoppas allt är bra med dig/er och tack för en så sjuuuuuukt inspirerande blogg!!!! 🙂 You GO girl!

  Jag och min sambo har en liten fråga till dig. Jag mailade här förut och fråga men vi fick inget svar : ) (Hoppas det inte finns några ”dumma frågor” 😉 )

  Vi/jag undrar, jag har sjukt mycket benmuskler och är jättenöjda med dem. Det är många övningar där man automatiskt tränar fram- och/eller baksida ben när man tränar rumpan. Men vilka övningar rek. du om man endast måste och vill träna upp riktiga muskler i rumpan!? Utan att anstränga benen fullt så mycket, alltså. Tips, råd, exempel?

  Jätte tacksam för svar 🙂

 • Sherlock fucking Holmes skriver:

  Och så blev du internet famous, se länk. http://imgur.com/gallery/dBOOx8b

 • Dixi Wonderland skriver:

  Haha äsch, du är ju bloggare/instagramare. Speglebilder är liksom number 1 för oss 😉

 • Ida och Julia skriver:

  Hej, vi är två tjejer som gör vårt slutarbete i hälsokunskap. Vi fördjupar oss i träning, men alla kan svara. Vi vill sprida vår enkät för att få så bra svar som möjligt. Ta gärna en titt på den -> http://www.plusett.nu/hdsurvey.php?g_sid=99
  Tack på förhand! ☺

 • Josefine skriver:

  Hej! Din kropp ser så himla vältränad & hälsosam ut! Skulle vara kul om du skulle vilja beskriva hur ett vanligt gympass ser ut för dig 🙂 kör du kondition först och sen styrka ? Kör du olika muskelgrupper per dag och hur många övningar / rep ? 🙂 tack på förhand ! Du är verkligen en förebild! Kram

 • André skriver:

  Haha vad härlig du är 😀

 • magda skriver:

  Måste säga att det är otroligt roligt att följa med i din blogg, inspiration!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR