MY JACKET

20131121-115555.jpg

FROM HERE

Har fått många frågor om denna jacka så tänkte bara skriva vart den finns. Fick den av min kära syster och har den även i marint. Bor i den för tillfället =) Är inte riktigt redo för att gömma mig i tjocka vinterjackan än, denna är perfekt lagomt varm! Älskar när Victoria hittar fina plagg till mig. Hon är bäst på det hon gör och även fast jag inte har samma smak som henne så hittar hon alltid bra grejer till mig. Fördelen med att ha en syrra som spenderar halva sin tid med att leta kläder. Sedan är hon såklart bra på mycket, mycket mer. Innan jag flyttade till Stockholm bodde i praktiskt taget med varandra. Saknar den tiden, det var mycket skratt och onyttigheter haha.. Kul att tänka tillbaka på hur mycket livet kan ändras!

4 reaktioner på “MY JACKET”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR