ABS EXERCISES

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=r1JDDPMSIpI[/youtube]

Den första övningen är så mycket svårare än vad den ser ut. Haha A korrigerar mig och kameran som vanligt, men hade ingen musik på datorn. Brukar ofta köra superset när jag tränar mage. Dessa tillsammans / tillsammans med någon annan och er mage kommer gråta svett och ni av mjölksyra.

Körde ett benpass med ”övervakning” igår och det finns alltid något att tänka på. Jag tränar inte så ofta med Ako men ska försöka lägga in det mer på basis i mån av tid! Skulle verkligen behöva bli PT:ad i vissa pass =)
Har haft lite ont i knäna på slutet och jag vet inte exakt vad det beror på. Det är nog kylan plus att jag slarvat lite med framsidan då jag försökt bygga upp baksidan (ops..). Nu blir det bättre struktur. Är ändå rädd om mina små spiror! Så igår fick jag värma upp på cykeln i 10 min. Det värkte i knäna men ju varmare jag blev desto mindre ont gjorde det. Varje gång jag har ont i ryggen/kroppen och tränar försiktigt har det gått över. Låter klyschigt men träning kan verkligen göra under!

14 reaktioner på “ABS EXERCISES”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR