VARDAGSMAT

I min matlagning till vardags är jag ofta ganska lat. Jag vill göra något snabbt, bra och som är gott som gör att jag vill fortsätta äta fast jag är mätt. Jag gör ofta ”storkok” och har några rätter som är återkommande.. Då jag har lite svårt att käka hela kycklingfileer blir det oftast så att jag skär dem i bitar och steker dem så. Det blir jättegott att steka kyckling i fajitakryddmix! Äter det oftast med typ guacamole / någon annan sås. Det är något jag äter väldigt mycket av! Vet att några undrar om vardagsmat.. Eftersom att jag äter typ samma sak och visat upp det mesta redan så brukar jag oftast lägga upp när jag gör något nytt och lite roligare =) Köttfärs med ris är också något jag äter jättemycket till vardags.

Nu hoppar jag på planet mot Gbg! Hoppas att vi ses där 🙂 Kram

7 reaktioner på “VARDAGSMAT”

 • Nellie skriver:

  Hej, jag har en fråga kring träning.
  Om man tränar 6 ggr i veckan och ganska hårt men inte får träningsvärk längre… är det för att jag inte tar i som jag borde eller borde jag variera med andra övningar eller öka med vikten? Jag älskar att få träningsvärk då man verkligen förstår att man tränat. Men det kanske är bättre att inte ha träningsvärk? Kanske betyder att man är mer ”vältränad”. Jättebra blogg, kramar!

 • j skriver:

  du kanske måste äta mer ris om du nu vill gå upp i vikt?
  det var inte så mycket måste jag säga!
  tips!

 • Linus skriver:

  Har samma problem med kyckling, KAN inte äta upp en filé. Måste strimla i tunna bitar :/

 • N skriver:

  Hej Alexandra! Läste din blogg kanske en gång för något år sen. Så för någon månad sen såg jag dig igen på Victorias blogg. Kikade in och blev förvånad! Som sagt har jag bara läst i ca en månad men du är den största inspirationskälla jag har, hade helt tappat träningslusten, så hittade jag dig! Nu tränar jag flera dagar i veckan men både min pojkvän och mina vänner, bästa som finns. Du har verkligen en drömkropp som du bör vara riktigt nöjd med, grymt jobbat det där är inget man får serverat!!
  Som många säger ”tjejer som gymmar ser ut som män”, kan inte hålla med en sekund du har den ultimata kvinnokroppen.
  Keep it up, älskar din blogg!

 • Sofi skriver:

  Varför ris istället för pasta? Märkt att många äter ris, men inte pasta när de gäller kolhydrater. Varför? 🙂

 • Originalet skriver:

  Åh inga grönsaker alls? Jag hade dött haha.

 • annika skriver:

  Vet du om det är bra att krydda min kyckling med ”fajitakrydda” även om jag vill gå ner i vikt?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR