COOKIES

Åh vad gott med Kakor och Brownies tänker ni nu… Låt mig berätta en hemlis. Dessa ”kakor” innehåller 20-21 g protein 😉 De smakar gott (inte som vanliga kakor, men så nära inpå med detta grymma innehåll) och är superenkla! Läs nedan så ska jag förklara..

Dessa Questbars finns att köpa hos www.onemorerep.se och är det enda som behövs.

Sätt ugnen på 200 grader
Dela baren i två delar
Lägg in i 3-4 min

Klart! Proteinkakor / proteinbrownies varsågod! Jag gjorde mina i muffinsformar för att de inte skulle rinna ut i ugnen.. =) Alla Questbars innehåller 160-240 kcal vilket är väldigt lågt för en bar. Om man är en smalis får man ”tvinga” i sig fler helt enkelt.

5 reaktioner på “COOKIES”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR