COOKIES

P1350144-001

Åh vad gott med Kakor och Brownies tänker ni nu… Låt mig berätta en hemlis. Dessa ”kakor” innehåller 20-21 g protein 😉 De smakar gott (inte som vanliga kakor, men så nära inpå med detta grymma innehåll) och är superenkla! Läs nedan så ska jag förklara..

P1350137-001

Dessa Questbars finns att köpa hos www.onemorerep.se och är det enda som behövs.

Sätt ugnen på 200 grader
Dela baren i två delar
Lägg in i 3-4 min

Klart! Proteinkakor / proteinbrownies varsågod! Jag gjorde mina i muffinsformar för att de inte skulle rinna ut i ugnen.. =) Alla Questbars innehåller 160-240 kcal vilket är väldigt lågt för en bar. Om man är en smalis får man ”tvinga” i sig fler helt enkelt.

5 reaktioner på “COOKIES”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR