PRACTICE

Sculpture tghts from – Casall

Dagens workout var egentligen en vilodag. Men eftersom att jag har så mycket att träna på hängde jag med Ako till gymmet. På dagens schema stod: Double Unders (hopprep) och jag lärde mig mycket men är fortfarande inte bra nog för att det ska kännas ok. Körde även lite stabilitetsövningar i ringarna samt handstående. Lugnt pass men kände mig väldigt nöjd efteråt 🙂 Har världens bästa lärare.. Våran lilla myskväll alltså. Haha! Vi tvättade igår och idag så hela lägenheten är fylld med tvätt.

Todays workout was double unders, handstand and stability in the rings. I still suck at double unders but a bit better. It was a soft workout but I felt good after. I learned a lot from the worlds greatest teacher. Now I have to get back to my laundry 😉

4 reaktioner på “PRACTICE”

 • Paula skriver:

  Vill också lära mig stå på händer! Grymt Alexandra!

 • Lovisa skriver:

  Riktigt modigt! 🙂 jag vågar inte prova utan vägg :/ så rädd att falla haha, är en fegis ;P En dag kanske!

 • Emelie skriver:

  Älskar din blogg, den motiverar och inspirerar en att kämpa vidare, du är underbar och ditt sätt att vara dig själv på är fantastiskt. Tror det är därför många motiveras av dig, du ger så bra råd och din öppenhet om dina erfarenheter hjälper andra. Fortsätt med det du gör!

 • Agneta skriver:

  Jag är så glad att man inte strävar efter dina ideal i crossfit. Där går prestation långt före utseende. Bort med allt putande hit och dit. Börja ät som man ska och lyft tungt så¨ska du få se hur snygg du kommer att bli. Och kanske klarar du då att lyfta tyngre än en sisådär 60 kg. testa!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR