WHAT A GIRL WANTS


LEGGINGS – HERESWEATER – HERESHOES – on sale HEREJACKET – HERE

Jul i all ära.. Men jag är galet shoppingssugen till mig själv också! Ska klicka hem lite senare idag. Nu ska jag vika klart tvätten jag hållt på med sedan 08. Idag ska jag och Ako på julmarknad i Gamla Stan 😀 Förra året var han borta varje helg i hela december, han har varit bortrest varje helg utom denna i år. Så, denna söndag var tjingad sedan länge 😉 Bjöd också med våra fina vänner Maria och Crippe som ska mysa med oss. Kommer bli underbart! Alla klappar är inhandlade (nästan) och det är dags att njuta.. Vi ska ha lite julmys ikväll eftersom jag åker upp imorgon! Längtar verkligen hem. 🙂

I love xmas, but I really want to shop to myself as well! I am doing  the laundry since 08 this morning. We are going to a xmas market today. Last year Ako was away every weekend the whole december. I’ve been looking forward to this a long time haha. Our friends Maria and Crippe are joining us. Cozy cozy!

3 reaktioner på “WHAT A GIRL WANTS”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR