XMAS FEELING

20131223-151822.jpg

Jul förra året..

20131223-151829.jpg
Jul 2011..

Mot Umeå då! 😀 Sitter på flyget som strax ska lyfta. Mamma smsade imorse att det snöat inatt så antar att julkänslan kommer smygande när jag landar. Lilla jul hos mamma ikväll och imorgon hos pappsen! Jag och Ako tjuvstartade imorse och bytte julklappar och åt våfflor. Bästa morgonen på länge, kärlek 🙂 Har så mycket att se framemot. Längtar efter 2014. 2013 har varit ett halvjobbigt år för mig, men jag tror stenhårt på nystart och att vända blad..

Jag har fått mycket mail senaste månaderna om kostscheman. Jag har tyvärr inte haft tid att sitta så mycket med det. Men januari kommer vara en rätt lugn månad för mig och har därför tid med några st! Ingen stress men ni som är intresserade kan maila under julen till [email protected] Priset är 1000:-. Nu lyfter planet snart! Vi hörs lite senare 🙂 Kram!

11 reaktioner på “XMAS FEELING”

 • Rimona skriver:

  Hur kan du sälja kostscheman privat? Det ska ju skattas och betalas moms på sådant som man gör vet du väl 🙂

 • Dixi Wonderland skriver:

  Hoppas att du får en underbar jul med familjen 😀

 • Roxanna skriver:

  Alexandra, jag har en liten fråga bara som jag hoppas och önskar du skulle kunna besvara då det hade lugnat mina nerver en aning. Det är som så att jag sedan ca 3-4 månader tillbaka har börjat träna och äta hälsosamt och lyckats komma på rätt spår. Kör på clean mat och ordentligt med träning. Nu när det är julledighet har jag åkt ner till min familj och det har varit väldigt slappt med träning och ätandet har jag inte skött lika bra som när jag är hemma på min studieort där jag strikt kan hålla mig till mitt matschema osv. Inte nog med detta ska jag göra en bröstoperation och kommer inte kunna träna på ett x-antal veckor. Min rädsla är att jag ska tappa de lite muskler jag lyckats kämpa mig till och att jag kommer gå upp i vikt osv. Jag får seriöst ångest av tanken? Allt det slit helt förgäves? Har du tips? Ett par lugnande råd att dela med dig? Hur ska jag kunna hålla igång och inte tappa allt? Tacksam för svar!

  • Alexandra Bring skriver:

   Ibland blir det så. Försök få i dig tillräckligt mycket mat och träna i den mån du kan. Du får köra dubbelt så hårt sen bara 😉

 • Lina skriver:

  lika fin som alltid <3

 • Siri skriver:

  Ååååh så mysig!! God Jul snygging! Xx

 • Olga skriver:

  Hej! Behöver din hjälp med en sak, jag är 16 bast och älskar att träna, tränar 3 gånger i veckan på gym och är där i ca 1,5 h. Jag har börjat intressera mig mer och mer för det här med kost i kombination med träning och skulle vilja prova att köpa ett proteinpulver. Mina föräldrar är dock supernegg på allt sånt här och tycker att jag ”utsätter kroppen för skit” om man äter sånt. Hade gärna beställt själv men eftersom jag inte är 18 så funkar det inte. Hur tycker du jag ska göra? Ska jag övertala dom på nåt sätt? hurdå? eller kan jag köpa i butik någonstans utan att vara myndig? Tack för hjälpen och god jul på er alla! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR