FAMILY TIME

När jag var hemma så passade jag på att köra ett pass med syster, bror och Erik (vickans kille) i ett typiskt källargym jag tränade på när jag var typ 15 =) Det var bara vi där och det var skönt.. Lyckades få med mig kameran även. When I was at home I worked out at a old gym in a basement. I use to workout there when I was like 15.. I was there with my sister, brother and Erik.

 

Min duktiga lillebror som verkligen börjat träna nu 🙂 Stolt! My little brother who really works out now. Proud!

Körde ben med Victoria. Hon hatade mig nog =) Sedan vek sig hennes ben som spaghetti. Bra benpass! We had a leg workout. I think she hated me haha. And after the workout her legs were like spaghettis.


Full fokus hehe.. Mina byxor är kompressions tights från Casall. De är jäkligt grymma, mina favoriter. Casall kommer ni se mer av framöver. Ett nytt favoritmärke helt klart :)! All focused.. My tights are compression tights from Casall. I really like them. Casall is a great brand.

11 reaktioner på “FAMILY TIME”

 • Dixi Wonderland skriver:

  Dom har riktigt snygga kläder 🙂

 • Madeleine skriver:

  Så fin bild på dig och din syster. 🙂

 • Carro skriver:

  Härligt!

 • Lina skriver:

  Gud vad mysigt det där ser ut!

 • Clara skriver:

  Hej Alexandra!! Först vill jag säga att jag älskar din blogg och du är en stor inspirationskälla för mig och min träning, du är grym!
  Tänkte fråga vilken storlek du har i din sport-bh från Better Bodies och vilken storlek du brukar ha i träningstoppar? 🙂
  Då jag själv alltid har problem om jag ska ta XS eller S då de kan vara väldigt små i brösten! Har du erfarenhet hur storlekarna är i de olika märkerna som t.ex. Better Bodies, Freddy, Casall etc.
  Tacksam för svar! Puss och kram

 • Johanna skriver:

  Du är så snygg och en stoooor inspo för mig ska du veta! Får jag fråga hur dessa två senaste casall tightsen är i storleken? Äntligen hittat några nya snygga! Tack snälla för tipsen! Har xs och s i tights annars men är lite större än dig och vill att tightsen ska sitta as tight så 34 eller 36? Vad tror du? Har du nån av dessa storlekar i dom? 🙂

  Tacksam för snabbt svar! 🙂 kram

  • Alexandra Bring skriver:

   Tighta!! Haha! Jag har 34 på mina och då sitter de helt galet tight. Har också 36 i ett par sculpture som också sitter tight =)

 • Lisa skriver:

  Hej. Vad har du för strl på dina flesta tights? Vilken strl skulle du tagit i better bodies tightsen? Är ungefär som dig i storleken och vet inte om jag ska ta xs eller s.. 🙁 vad skulle du tagit?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR