THINGS THAT MAKES ME HAPPY

Igår var jag trött, seg, illamående och ont i kroppen. Sömnbrist efter några dagar hemifrån och dåliga rutiner. Ryggen skrek efter cirkulation. Kände mig låst från nacken och halva vägen ner. Åkte till gymmet och rullade länge på Foam Roller och körde ett pass med lättare vikter och väldigt ecentriskt. Körde latsdrag och olika former av rodd. Ryggen kändes mycket bättre direkt efter. Yesterday I was tired, sore and feeling a bit sick. Too little sleep after a couple of days away from home with bad routines. My back was really stiff and sore. I went to the gym and rolled on the Foam Roller. I also did a light workout with focus on contact. My back was feeling better right away.

Det är alltid lite jobbigt att komma tillbaka till Stockholm. Jag saknar redan mina vänner och min familj. Att umgås med människor man känt större delen av sitt liv går inte att jämföra med något. Bara kunna slappna av, prata gamla minnen och njuta av stunden och skratta tills magen gör ont. Men att komma hem till min kärlek går inte att jämföra med något heller! <3 Vi åker faktiskt upp igen om ett par veckor, så det känns okej! Kommer man någonsin förbi den här känslan? It’s always hard to come back to Stockholm from my hometown. I already miss my friends and family. To hang out with people you known almost your whole life is hard to beat. But coming home to my love is impossible to beat! I always miss my home though. I wonder if this feeling will ever go away.

4 reaktioner på “THINGS THAT MAKES ME HAPPY”

 • Sanna skriver:

  Ett starkt, direktverkande tips är att planera in MASSOR roliga aktiviteter och händelser i stockholm dagarna efter att du varit ”hemma” i uppväxtstaden, så du börjar betinga ”tillbaka till stockholm” med något roligt och inte bara sorg och längtan.
  Jag har haft distansförhållande till familj och vänner linköping/ stockholm i nu sex år och det var först förra året jag insåg att jag inte längtade ner lika mycket utan snarare var kvar i stockholm mentalt. Så det kan ta lite tid men nu är jag mer hemma här än i Linköping.

 • cassie skriver:

  Hej!
  Jag undrar om man kan få lite tips av dig.
  Jag skulle beöhva gå ner 8 kg.
  Skulle du kunna ge mig 1 veckas träningstips dag för dag?

 • Jennifer skriver:

  Förstår hur det är att sakna sin familj….Min familj flyttade från sverige för snart sex år sedan och det känns som att jag bara saknar de mer och mer! Men man njuter desto mer av den lilla tiden man har med sin galna familj när man väl ses;) Fyller mitt liv här i stockholm med en kärleksfull man, träning och katter(har tre stycken och vill bara ha fler haha) gott nytt år!!!

 • Ann skriver:

  Lär dig vara ensam. Låter hårt, men jag övar fortfarande trots att jag har familj, pojkvän och vänner här i Stockholm. Däremot har jag gått igenom saker som fått mig att vantrivas. Försöker vara ”ensam” och hitta mitt inre lugn. Det är svårt, men det är en viktig sak att lära sig.

  Hoppas du börjar trivas bättre här snart!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR