MOBILBLOGG

20131228-110700.jpg

Jag posar som vanligt..

20131228-110706.jpg

Ako photobombar mig! Haha! =) Vi körde ett teknikpass igår innan vi skulle på middag.. Har på mig världens skönaste sport-BH från här! (pants from same store) Ako are photobombing me haha! We practiced technique yesterday before we went to dinner. I am wearing a super comfy sportbra from here.
20131228-110652.jpg

Övade igår på det jag fokuserar mest på just nu. Double unders och kippade pull-ups (chins med gungning). Körde lite stabilitet också. Det positiva med det är att jag nästan aldrig behöver köra mage haha. Efteråt åkte vi till Söder och åt som vanligt på O’pizzicato =) Världens godaste mat!! Sedan hem och kollade film. A åkte iväg på jobb idag och kommer vara borta i helgen så jag flyttar nog in på gymmet nu 😉 Man är aldrig forever alone så länge man har gymmet haha!
Yesterday was double unders, pull-ups with kipping and some stability as well. The positive thing about it is that I never have to train my abs lol. After the session we went to a resturant called O’pizzicato. We love that place! My babe left for work this weekend I might as well move in to the gym 😉 What are you guys doing this weekend?

14 reaktioner på “MOBILBLOGG”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR