TAKING CARE


Idag efter gymmet åkte jag till Maria för behandling. Känner mig som en bäbis i ansiktet just nu haha!! Så himla skönt. Jag har aldrig varit bra på att ”ta hand om mig själv” på sånt fix, men nu så.. Idag blev det  IPL och AHA-syrebehandling. Det förminskar porer, renar huden och föryngrar den bl a. Har också haft ett litet sprucket blodkärl på sidan av näsan som typ är borta nu =) Maria har kampanj på beh. paketet för 990:- nu! Här har ni hemsidan, kom ihåg att det gäller hos Maria. Det var jättemysigt och vi babblade på hur länge som helst som vanligt..

Efteråt köpte jag mat på Sushihuset. Är ensam hemma så ska strax sätta mig framför Netflix och bara mysa under filten. Är så otroligt rastlös idag.. Kan inte komma på något kul att hitta på! Önskar jag hade stannat hemma några dagar extra istället för att sitta här hehe =) Kanske myrorna i benen försvinner snart! Hoppas att ni har en fin lördagskväll.

2 reaktioner på “TAKING CARE”

 • j skriver:

  Vad hände med dina vänner som du hängde med innan? Mimmi tror jag en tjej hette….
  om dom inte är kvar eller om ni blivit ovänner kanske du kan försöka ta kontakt med lite andra tjejer, typ i skola, gym, eller annat…så att du inte blir så beroende av din kille för att hitta på saker 🙂
  lycka till!

  • Alexandra Bring skriver:

   Hon är bortrest =) Många av mina vänner är de under julen. Därför önskar jag att jag också varit det! Tack för omtanken!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR