GOOD ONES


Kokosolja – här (kampanj, två för 149:-), Foam Roller – här

Två produkter jag skrivit om tidigare.. Kokosolja är det fettet jag använder då jag lagar mat. Det tål att upphettas och dessutom gör det insidan gott! Kokosolja har massa andra användningsområden, visste ni att det fungerar som solskyddsfaktor? Jag tycker att det är väldigt behagligt att smörja in mig med det. Det har också många hälsofördelar, några jag skrivit om tidigare här. Foamrollern till höger är min absoluta favorit! Jag har testat många olika men tycker att den är lagom hård och jag spänner mig oftast för mycket på de med hårda taggar. Finns säker för- och nackdelar med alla rullar, men den gillar jag! Jag rullar varje dag och det knäcker ut min rygg och dessutom masserar jag upp muskelknutar genom att rulla på den. Jag brukar också ta en hård boll att rulla på.
Two products I’ve written about earlier. Coconut oil is the fat I use for cooking. It can be heated and is also good for your inside. You can even use it as sunscreen. The foam roller on the right is my absolutely favorite. I think it’s perfect, not too soft and not too hard. I use it every day to fix and warm up my back.

7 reaktioner på “GOOD ONES”

 • Karin skriver:

  Hej Alexandra! Vet du om denna funkar även till någon som är rätt ordentligt tung eller om den då bara blir platt? Jag tänkte köpa nåt sånt här till min man då han fyller år nästa helg men han väger över 100kg och jag vill att den ska ”hålla” för honom. Tänkte om du vet om denna funkar för Ako eller om det finns någon liknande produkt för lite tyngre personer? Tack snälla på förhand. Grym blogg! Kram Karin

  • Alexandra Bring skriver:

   Hej! Hmm Ako kör med denna, men jag vill inte lova något. Vet att de finns några på SATS som spruckit. Kanske är smartare att kolla på någon med gummifyllning i mitten? Har sett sådana! Kramis

 • Caroline skriver:

  En lite dum fråga kanske.. men smakar kokosoljan kokos? Alltså om man steker något i det, smakar maten kokos då? Jag har varit sugen på att testa kokosolja ett tag men jag hatar verkligen kokos-smaken så vill inte att min mat ska smaka det haha

 • amanda skriver:

  alltid varit sugen på att ha en sådan hemma, dags att slå till 🙂 älskar (och samtidigt hatar) känslan att rulla på foamrollers 🙂

 • Elin Nilsson skriver:

  Tycker att ni alla ska läsa Olof Röhlanders blogg på http://www.upphopp.se Olof är mental tränare, föreläsare och enligt mig Sveriges bästa talare. Så klicka in för inspiration i vardagen och ett tillskott av mental styrka!

 • meja skriver:

  Hej 😀 ..Hmm kan du visa hur man använder den?haha 🙂 skulle behöva en sån till min onda rygg :/ Tack för en inspirerande blogg 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR