NEW IN – WHITE AS THE SNOW

FROM HERE

Finns få känslor som slår den, att packa upp ett par nya,klassiska vita sneakers.  Passar på att använda dem här uppe i snön, hemma i Stockholm är det mest slask. Dessa är typ de skönaste skorna jag haft. Foten sjunker verkligen in! Sprang runt med dem hela dagen igår. Vi var på stan och myste med mina hjärtan. Ska hänga med familjen idag och senare blir det ett träningspass på boxen här. Tränade ingenting igår och kroppen behövde lite vila 🙂
There are few feelings that beats the one of a brand new white sneakers. I’m using them while I’m here at home with all the snow. In Stockholm they won’t last for long! We were down town with my darlings. Today I will spend time with my family and later workout at a box here. I had a rest day yesterday and my body wanted to rest.

4 reaktioner på “NEW IN – WHITE AS THE SNOW”

 • Agnes skriver:

  Vita sneakers funkar alltid och till nästan allt 🙂

  Hur ofta tränar du?

 • SpenatMamman skriver:

  Vilka snygga, vill ha sånna men en högre modell! 🙂

  Jag mailade dig ang kostrådgivning? Fick du mitt mail? Förstår att du inte hinner svara nu när du är hemma hos din familj men min mail har strulat så jag ville bara kolla om det kommit fram 🙂
  Kram!

  • Alexandra Bring skriver:

   Tack! Jag har inte kollat min mail men jag har just nu inte riktigt tid att besvara dem. Skicka ett nytt för säkerhetsskull om du vill =) Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR