GOOD MORNING


Sports bra HERE – Shorts HERE

Fantastiskt att vakna i sånt här ljus jepp! Haha, tänk om magen sett ut sådär i skugga också 😉 Igår var vi alla på familjemiddag hos pappa. Ako kom till Umeå igår också. Det var så mysigt.. Hann också med en liten shoppingrunda och kom hem med massa fint! Idag ska jag och Ann-Helen jobba på budo & fitness, blir kul! Hade tänkt träna här på morgonen men alla sover så det kommer nog inte hinnas med. Det får bli ett pass lite senare helt enkelt! Nu ska jag göra mig i ordning. Ville bara kika in och säga hej 🙂

Fantastic to wake up in this light, yes! I just wish my stomach would look like this in the shadow as well 😉 Yesterday we all went to family dinner at dads. Ako arrived to Umeå yesterday as well. It was real cozy. I also managed to do go on a little shopping spree with sis. Today me and Ann-Helen will be working at budo & fitness. I was going to workout this morning but everyone is still a sleep so we won’t make it in time. I have to save it until later. Now  I have to get ready. =)

10 reaktioner på “GOOD MORNING”

 • Dixi Wonderland skriver:

  Finns inte ens ord för hur jävla het du är på dessa bilderna!

 • Malin skriver:

  Grym kropp!!

 • louise skriver:

  Hej! du har verkligen sjukt snygg kropp,men sett att du skrivit att du har väldigt svårt att gå upp i vikt,har du testat dig för hypertyreos? Många har liksom inga tydliga symtom förutom att det är väldigt svårt att gå upp! kram

 • Anna skriver:

  Din kropp är verkligen hur snygg som helst!! Jag tänkte börja träna o ta hand om min kropp o själ hade jag tänkt.. Kan inte du göra ett inlägg om hur din vardag i en vecka ser ut? Typ hur många gånger du tränar varje vecka, vad du gör för träningspass och hur mycket osv, vad du oftast äter till frukost, lunch, middag och allt som har med hälsa att göra! Hur lång tid tog för dig att få resultat? Du kanske redan gjort ett sånt här inlägg men hittar det inte i såfall.. Men tack på för hand!

  • Melissa skriver:

   Herregud vad vältränad! Blir lite avis^^
   Jag håller med föregående om att det hade varit kul att se dina mat och träningsvanor!
   Jag har precis börjat träna då jag tröttnat på mina dåliga matvanor och växande bilringar;)

   Bra tips för att snabbt få bort överblivet fett på mage och lår? 🙂

 • Sandra skriver:

  Hej Alexandra! Jag har mailat dig om en facebookprofil med dina bilder som jag antar är falsk.

  Ha en fin söndag!

 • Annika skriver:

  Hey! Just wanted to ask which size you wear at casall shorts! I want to buy a tight and short one 🙂 Are they true to size or bigger or smaller/tighter than normal?

 • E skriver:

  Hej!

  Vilken storlek har du på toppen från casall? Är ganska lik i kroppen som dig. Tänkte ta S men är rädd att inte kupan täcker brösten, annars blir den för stor runt om…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR