OSLO 7-9 februari

20140127-135318.jpg

Jag och Ako kommer till Oslo igen 7-9/2. Vi ska jobba åt BMR på den stora träningsmässan i Telenor Arena. Vi hade så himla kul i Oslo sist och jag längtar verkligen =) Underbart gäng och härliga människor i vårt grannland. Tycker att Norge är lite gladare än Sverige, men det kanske beror på språket 😉 Kommer i alla fall bli fantastiskt roligt och om några av er är på plats får ni jättegärna komma förbi!

Me and Ako are going to the big expo at Telenor arena in Oslo 7-9/2. It will be so much fun! I really like Norway and all the people there =) If anyone of you are there I hope you will come by!

17 reaktioner på “OSLO 7-9 februari”

 • Anine Kristin skriver:

  Så kult! Har så lyst til å dra på messen 😀

 • Vanessa skriver:

  Beautiful picture!
  I hope you´ll have lots of fun 🙂
  Love,
  Vanessa

  http://www.cashmerebow.blogspot.de

 • Iman skriver:

  Snygg
  Topp 🙂 vart kan man köpa dom?

 • Johanna skriver:

  Tråkigt snygga eller?!

 • Senna skriver:

  I would love to go! but it’s a bit far 🙁 And when is the next trip to dubai? can’t wait to see those pictures!
  xx

 • Agnes skriver:

  Är det inte dags att börja träna? Tycker ni ser lite klena ut 😉

  Ni är ju helt sjukt vältränade!!! Imponerande! 🙂

 • Christine Vibe skriver:

  Dere er så fine! 🙂
  Vi skal ingenting den helgen, så kanskje vi tar oss turen til Oslo! Håper vi ses.

 • Josanne skriver:

  You are cute together!

 • Erika skriver:

  Du råkar inte ha vägarna förbi Uppsala någon gång för att träna? Jag försöker just nu bestämma mig för vilket gym jag ska träna på 2014, tränade förra året på friskis men kom inte igång med träningen förrän i november, och nu har jag verkligen kommit igång. Har tränat en hel del på Sats också för min kille tränar där, men här i Uppsala är Sats så jäkla sunkigt och trångt, enda fördelen är att det är glest med folk i förhållande till friskis. Plus att jag är student så den ekonomiska biten väger in en del också, har sån jäkla beslutsångest då mitt gymkort går ut imorgon! Har du tränat på något av de gymmen här i Uppsala och kan uttala dig om vilket som är bäst just för den som främst styrketränar. Är även i desperat behov av en träningskompis då jag tycker det är läskigt att öka vikterna själv och att det motiverar en mer. Så vet du någon (om inte du själv) som tränar här i Uppsala som också behöver en träningskompis får du gärna tipsa! Kram 🙂

 • Nettan skriver:

  H e l v e t e va snygga ni är. Får nog sätta fart men den här plufsiga kroppen.

 • Sofia Marie skriver:

  Så fine dere er!

  Gleder meg til å se dere neste helg 🙂

 • Elin skriver:

  Hej!! Vart kan man köpa sport-Bh:n som du har på dig?? Jättesnygg!:D Måste bara säga också att jag älskar din blogg!!:D

 • Jessi skriver:

  How long have you been crossfitissä? and how long have you played sports 🙂

 • Emina skriver:

  Ni är jättefina tillsammans vill jag bara passa på att säga! MEN en liten fråga…hur går det med familjerna/traditionerna? Han är ju kurd och du svensk… Är själv utav utländskt påbrå också så vet att många killar väljer sina ”egna” när det kommer till kritan..dvs giftemål.

  Dock tycker jag ni visar bra att man kan kombinera olika ursprung(!). Hoppas inte min kommentar sårar..jag bara funderar hur det funkar ihop. Skulle själv aldrig få ta hem någon annan än utav samma ursprung..

  • Alexandra Bring skriver:

   Det går bra =) Båda A’s äldre bröder är gifta med svenska tjejer.. 🙂 Det är nog lite olika i olika familjer men för oss går det jättebra!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR