SPENATSOPPA IGEN

God morgon! Får mycket frågor om vad jag äter.. Ska försöka lägga ut mer. Jag följer dock inget kostschema slaviskt, äter det jag tycker är gott och näringsrikt. Försöker att alltid äta var tredje timme. Jag älskar soppa men äter det inte så ofta eftersom det är så tunt.. Jag älskar i alla fall spenatsoppa och har ätit det sedan jag var liten. Istället för att göra den på vatten gör jag den på fet mjölk och grädde. Mitt favoritrecept är:

250 g fryst spenat
1 gul lök
Lite mjöl
6 dl gammeldags lantmjölk
5 dl vatten
2 dl grädde
1 grönsaksbuljong
Salt och peppar

Fräs lök och spenat. Pudra över mjöl och tillsätt resten. Låt soppan puttra ca 15 min.

Servera tillsammans med kokta ägg i halvor. Mumssssss

10 reaktioner på “SPENATSOPPA IGEN”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR