SNACKIS

Senaste snackisen är helt klart Volvos nya reklamfilm. Tycker den är sjukt cool =) Det är så typiskt att det sticker så mycket i människors ögon. Zlatan är en av de främsta idrottsmännen i hela världen och vi borde vara otroligt stolta över hans prestationer. Läste igenom några av kommentarerna och det är sorgligt hur vissa människor väljer att uttrycka sig på internet. Det känns som att sociala medier där alla visar sina bästa sidor gör att internethatet är större än någonsin. Människor sitter hemma och stör sig på andras framgångar och slänger lätt ur sig en elak kommentar, kanske för att bara känna sig lite bättre med sig själva.. Jag undrar hur det kommer se ut för nästa generation. Jag hoppas att det dämpas med tiden och inte eskalerar. Vad tycker ni om reklamen?

The big talk in sweden right now is Volvos new commercial with Zlatan. I think it’s so cool! It’s so typical that people can’t feel happy about that. Zlatan is one of the greatest in sports in the whole world. We should be so proud of that! I was reading some of the comments and it’s really sad how some people chose to express themselves online. It feels like all the social media makes people hate on the internet more then ever. I wonder how it will be in the next generation..

8 reaktioner på “SNACKIS”

 • Sara skriver:

  Men jag har aldrig gillat Zlatan, handlar inte om avundsjuka för hans framgång; Jag vill inte vara en fotbollsstjärna, lol*, . Har att göra med att han är alltför självgod, diva och ego, vilket är egenskaper jag starkt ogillar hos människor, dvs, när det blir föööör mycket av det. Angående reklamen, så tycker jag faktiskt att den är löjlig, och minst sagt suger. Men sedan åh andra sidan; finns det någon reklam som jag gillar?? NOPE, hatar reklam överhuvudtaget!! Önskar jag kunde radera hela skiten…!

  • Malin skriver:

   Hade det inte varit för reklam hade du antagligen fått betala för att läsa Alexandras blogg! Och för att se på TV, läsa metro, lyssna på musik… visst reklam är inte alltid kul men det ger oss faktiskt mer än vi tror. Sen gillar jag reklamfilmer som denna – som inte skriker ”kom o köp” som nästan all reklam gör – utan gör det på ett lite mer snitsigt och lågmält sätt.

  • Maggie skriver:

   Läs hans bok så kanske du fattar varför han är ”självgod” ”diva” och ”ego”.

   Till alla andra som vräker ur sig skit om reklamfilmen och Zlatan: BYT KANAL!

   Trevlig kväll!

 • Mimmi skriver:

  Jag tyckte först att det var en bra film, att visa på att någon från en annan kultur också är svensk, och tyckte reklamen kändes väldigt antirasistisk och fin på det sättet! Sedan läste jag en artikel som jag tyckte var otroligt bra skriven som fick mig att fundera och istället nu tycka att reklamen känns bakåtsträvande i sitt tänk.
  Självklart kan man vara stolt över hans prestationer och man ska inte trycka ned en annan person, men han har även uttryckt väldigt tråkiga kommentarer om kvinnlig fotboll mm som känns otroligt gubbiga.

  Länk till artikeln jag läste:
  http://www.svd.se/kultur/skrammande-att-antirasister-hyllar-zlatanreklamen_8934668.svd

  Kan alltid vara bra att se på saker ur olika perspektiv, man behöver inte hålla med men man kan lära sig ett och annat ibland. 🙂 Jag såg det ur ett helt nytt tänk eftersom jag var denna antirasist som hyllade videon från första början!

  • Alexandra Bring skriver:

   Ska läsa den nu! Ja jag tycker alltid om att höra andra människors synsätt, extremt utvecklande 🙂 tack för tipset!

 • fru josefine skriver:

  Åh jag gillar den! Först tänkte jag inte se den, mest bara för att det var så mycket snack om den. Men så satte min sambo på den på youtube och då var jag ju tvungen att titta. Häftig var ordet 🙂

 • Annette skriver:

  Hej!

  Jag har en fråga som inte alls har med det här inlägget att göra. Hoppas jag kan få svar i alla fall ^^
  Joo jag blev så himla sugen på att göra protein pannkakor. Har sparat ditt inlägg där du tipsar om pannkaksmixen från fitnesslifestyle, men nu verkar den inte finnas på deras sida längre 🙁
  Kan du tipsa om nån annan mix eller ett bra recept så jag kan göra egna?

 • Sara skriver:

  Ja, jag byter också kanal när reklamen kommer upp i tv – rutan eller också så stänger jag av ljudet. – Maggie

  Och jag tycker definitivt att denna reklam andas ”kom och köp” – en fotbollsstjärna som Zlatan säljer ju guld genom att medverka i Volvos reklam – deras försäljning av bilar kommer garanterat få en ökning efter att denna gått på repeat ett par gånger om. – Malin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR